Hoofdsponsortrip logo

Mededelingen

 • Solliciteer nu voor een commissie!

  Lijkt het jou leuk om de Legal Experience te organiseren? Of wil jij verantwoordelijk zijn voor bijvoorbeeld de organisatie van het Eerstejaarssymposium of de jaarlijkse binnenlandse reis naar Den Haag? 

  Word dan actief binnen één van de commissies van de JFV Groningen in het collegejaar 2018-2019! De JFV Groningen heeft vele commissies te bieden, geschikt voor zowel eerstejaarsstudenten en ouderejaarsstudenten. Wil jij meer informatie over de verschillende commissies? Bekijk dan hier de online informatiebrochure!

  Ben je er zeker van dat je wilt solliciteren? Solliciteer dan hier!

 • Meld je aan voor de JFV Reünistendag zonder account voor de website!

  Ben jij donateur van de Stichting Oud Leden of actief lid geweest in de collegejaren 2012/2013 tot en met 2016/2017? Dan ben je van harte uitgenodigd voor de JFV Reünistendag! 

  Van 17 tot en met 21 april 2018 viert de JFV haar 110-jarig bestaan. Tijdens deze vijf dagen worden verschillende evenementen georganiseerd voor onze huidige leden. Desondanks willen wij ook graag onze reünisten in dit feest mee laten delen. Daarom wordt op zaterdag 21 februari de JFV Reünistendag georganiseerd voor alle SOL-donateurs en actieve leden uit de bestuursjaren 105 t/m 109 (collegejaren 2012/2013 t/m 2016/2017).

  De JFV Reünistendag begint rond 15.30 uur en beslaat de rest van de middag. 

  • Oud-actieve leden uit de bestuursjaren 105 t/m 109 kunnen alleen deelnemen aan het middagprogramma en betalen 6,00 euro.
  • SOL-donateurs hebben de keuze tussen deelname aan het middagprogramma (6,00 euro) en deelname aan het middagprogramma inclusief diner (12,50 euro).

  De locatie en activiteit volgen snel!

  Lukt het niet om je door middel van een account op de website aan te melden voor de JFV Reünistendag? Meld je dan aan via dit formulier!

  Na afloop van het diner vindt het JFV Lustrumeindfeest plaats. Wij zouden het geweldig vinden als jullie hier ook aanwezig zijn, zodat we het 22ste Lustrum passend kunnen afsluiten. Mocht je hier ook bij willen zijn, klik dan hier en koop je ticket. 

  Tot slot is het nog belangrijk om te melden dat het voor reünisten ook mogelijk is om een kaartje te kopen voor het JFVestival op vrijdag 20 april 2018. Meld je hier aan.

  Externen-account aanmaken

  JFVestival

  JFV Lustrumeindfeest

 • Bijzondere algemene ledenvergadering op maandag 9 april 2018

  Op maandag 9 april 2018 organiseert de Juridische Faculteitsvereniging Groningen een bijzondere algemene ledenvergadering. Deze bijzondere algemene ledenvergadering vangt aan om 19:00 uur en vindt plaats in Café de Keyzer aan de Turftorenstraat 4 te Groningen. Gedurende deze bijzondere algemene ledenvergadering wordt een wijziging in de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging besproken en wordt gevraagd voor goedkeuring aan de aanwezige leden bij deze vergadering. De stukken voor de bijzondere algemene ledenvergadering zijn vanaf maandag 2 april 2018 af te halen in de JFV Studiewinkel. 

 • De JFV Lustrumstuntweken zijn van start gegaan!

  De JFV Lustrumstuntweken zijn van start gegaan! In deze periode kan jij drie weken lang kans maken op te gekke prijzen. Hoe? Door losse tickets of een passe-partout voor het 22ste JFV Lustrum te kopen!

  In de tweede week van maandag 5 maart tot zondag 11 maart wordt een reischeque t.w.v. 100 euro verloot onder leden die een passe-partout aanschaffen en een borrelplank van de Kaaskop t.w.v. €30,- onder zowel leden als niet-leden die losse tickets aanschaffen voor het 22ste JFV Lustrum! Koop nu je tickets en ding mee naar deze fantastische prijzen!

  Houd de JFV Facebook in de gaten voor meer informatie!

  JFV Lustrum

  Facebook

  Tickets

  Passe-partout

Verenigingenweb
Cancel