Hoofdsponsortrip logo

Mededelingen

 • Levering boeken

  Heb jij je boeken besteld bij ons en worden ze bezorgd op de Studiewinkel? Donderdag 31 januari worden alle boeken geleverd en is het dus mogelijk om je boeken op te komen halen.  De Studiewinkel is elke werkdag geopend van 12.00 tot 14.00. 

 • JFV Pockies inruilen

  Vanaf dinsdag 15 januari tot en met vrijdag 18 januari kan je je JFV Pockies inruilen op de JFV Studiewinkel voor een nieuw exemplaar zonder productiefout. Neem dus je oude JFV Pockies mee en ruil deze in voor nieuwe. De JFV Studiewinkel is elke werkdag geopend tussen 12.00-14.00 uur. 

 • Problemen inloggen op de website

  Op het moment ondervinden een aantal leden problemen bij het inloggen op de website. De websitemaker is hiervan op de hoogte gebracht. We proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

 • JFV gesloten i.v.m. kerstvakantie

  De JFV Groningen zal vanaf 22 december tot en met 6 januari gesloten zijn in verband met de kerstvakantie. De JFV Groningen wenst iedereen fijne feestdagen! 

 • Stukken algemene ledenvergadering op te halen in de JFV Studiewinkel

  Vanaf donderdag 15 november tot en met maandag 26 november zijn de stukken van de Algemene ledenvergadering op te halen op de JFV Studiewinkel. Dit zijn de halfjaarlijkse bestuursverslagen, de financiële stukken en de notulen van de vorige Algemene ledenvergadering. De JFV Studiewinkel is elke dag geopend van 12.00-14.00 uur. De algemene ledenvergadering vindt plaats op maandag 26 november vanaf 19.00 uur in de Troonzaal van Café de Keyzer. 

 • Boeken besteld

  Heb jij je boeken besteld voor blok 2 met de optie om deze gratis op te halen in de Studiewinkel? 

  Vanaf vrijdag 12.00 liggen deze voor je klaar! Daarnaast is de Studiewinkel elke werkdag geopend tussen 12:00 en 14:00. 

Verenigingenweb
Cancel