HoofdsponsorTrip logo

Mededelingen

 • JFV Studiewinkel gesloten i.v.m. zomervakantie

  In verband met de zomervakantie is de JFV Studiewinkel van maandag 5 juli tot en met vrijdag 3 september gesloten.

  De JFV Studiewinkel zal vanaf maandag 6 september weer geopend zijn van 12.00 tot 14.00 uur.

  De JFV wenst iedereen een fijne vakantie toe!

 • Facultaire Introductie en Rechten Introductiedagen

  Ben jij aankomend eerstejaarsstudent? Opgelet! 

  Op woensdag 1 en donderdag 2 september 2021 vindt de Facultaire Introductie plaats voor eerstejaarsstudenten. Hier leer je de Faculteit Rechtsgeleerdheid kennen en kun je je boeken ophalen tijdens de JFV Boekenmarkt. Bovendien krijg je de kans al je vragen te stellen over de studie aan studenten en koop je hier je ARW werkboek. Dit is de enige mogelijkheid om het ARW werkboek aan te schaffen! 

  In het weekend van vrijdag 3 tot en met zondag 5 september 2021 zullen de Rechten Introductiedagen plaatsvinden. Op deze dagen worden er verschillende leuke en interessante activiteiten georganiseerd, waardoor jij Groningen, de JFV en je medestudenten beter leert kennen!

  Vanwege het coronavirus wordt de invulling van deze evenementen nader bepaald. Houd deze pagina en onze social media in de gaten om up-to-date te blijven over deze evenementen! 

   
 • JFV Studiewinkel langer geopend i.v.m. tentamenperiode

  Vanaf dinsdag 25 mei tot en met vrijdag 11 juni is de Studiewinkel geopend van 11:00 tot 14:00 uur in verband met de tentamens. De Studiewinkel is geopend voor zowel reguliere verkoop als het ophalen van bestellingen. 

 • Update JFV Studiewinkel

  Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen is de JFV Studiewinkel in ieder geval tot en met 9 februari gesloten.

 • Studiewinkel op 10-12 gesloten

  In verband met het Groninger Juristen Congres is de JFV Studiewinkel op donderdag 10 december gesloten.

 • Bestel nu je boeken!

  Op maandag 19 oktober is de collectieve bestelperiode weer ingegaan voor periode 2 van dit collegejaar. Dit betekent dat jij als lid van de JFV je boeken nu kan bestellen met 10% korting op jfvboeken.nl. Je hebt tot en met zondag 1 november om te profiteren van deze korting. De bestelde boeken kun je laten thuisbezorgen of afhalen in de JFV Studiewinkel. In de studiewinkel kun je daarnaast ook gratis tabjes, pennen en markers meenemen en kun je flashcards halen om de tentamens maximaal voor te bereiden. Bereid je dus alvast goed voor op periode 2 en klik hier om je boeken te bestellen!

  Nog geen lid van de JFV? Dit kost slechts enkele minuten en biedt vele voordelen zoals deze korting op boeken, collegeaantekeningen en uittreksels. Daarnaast wordt je op de hoogte gehouden van alle activiteiten die de JFV organiseert waar je aan kan deelnemen. Klik hier om lid te worden!

  Tot snel op de JFV Studiewinkel!

 • Update coronavirus

  Update coronavirus

  De JFV Studiewinkel is weer geopend! Iedere maandag tot en met vrijdag op de reguliere openingstijden van 12.00 uur tot 14.00 uur kan je hier gratis tabjes, pennen en markers afhalen. Daarnaast kan je aan de deur flashcards, CBlokken, truien en pockies kopen!

  Wij willen je vragen onder andere de volgende maatregelen in acht te nemen:

  • Houd 1,5 meter afstand
  • Desinfecteer je handen bij aankomst en vertrek
  • Betaal met de contactloos of met de pin

   

  Het is helaas nog niet mogelijk voor leden om op het hok te werken/vergaderen.

  Fysieke evenementen vinden nog geen doorgang. Houd onze site en social media in de gaten voor digitale evenementen en eventuele ontwikkelingen.

   

  Met vriendelijke groet,

  Het 113e Bestuur

 • Mededeling omtrent coronavirus (COVID-19)

  Mededeling omtrent coronavirus (COVID-19)

  Naar aanleiding van de meest recente ontwikkelingen omtrent het coronavirus is besloten dat voor onbepaalde tijd, maar in ieder geval tot 1 juni 2020:

  - de JFV Studiewinkel niet open zal zijn;
  - leden niet op het Hok kunnen werken/vergaderen;
  - evenementen geen doorgang zullen vinden.

  We hopen op jullie begrip voor de situatie. Houd onze website en social mediakanalen in de gaten voor eventuele ontwikkelingen.

  Met vriendelijke groet,

  Het 112e Bestuur

Verenigingenweb
Cancel