Hoofdsponsortrip logo

Mededelingen

 • Stukken algemene ledenvergadering op te halen in de JFV Studiewinkel

  Vanaf donderdag 15 november tot en met maandag 26 november zijn de stukken van de Algemene ledenvergadering op te halen op de JFV Studiewinkel. Dit zijn de halfjaarlijkse bestuursverslagen, de financiële stukken en de notulen van de vorige Algemene ledenvergadering. De JFV Studiewinkel is elke dag geopend van 12.00-14.00 uur. De algemene ledenvergadering vindt plaats op maandag 26 november vanaf 19.00 uur in de Troonzaal van Café de Keyzer. 

 • Boeken besteld

  Heb jij je boeken besteld voor blok 2 met de optie om deze gratis op te halen in de Studiewinkel? 

  Vanaf vrijdag 12.00 liggen deze voor je klaar! Daarnaast is de Studiewinkel elke werkdag geopend tussen 12:00 en 14:00. 

 • JFV hok gesloten 1 & 2 november

  Het JFV Hok zal donderdag 1 november vanaf 12:00 uur tot en met vrijdag 2 november 12:00 uur gesloten zijn in verband met het Landelijk Overleg van de JFV.

 • Haal je werkboek voor ARW 1 in de Studiewinkel

  Het werkboek van ARW 1 is te verkrijgen in de JFV Studiewinkel aan het Harmonieplein. Hier kan je tevens je boeken ophalen. De Studiewinkel is elke werkdag geopend van 12.00-14.00. 

  Kijk voor meer informatie over studie en de Studiewinkel op www.jfvstudiewinkel.nl/studie of klik hier.

 • Studiewinkel gesloten i.v.m. zomervakantie

  In verband met de vakantie is de JFV Studiewinkel gesloten. Op maandag 3 september zal de Studiewinkel weer geopend zijn van 12.00 tot 14.00. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd naar het JFV Hok bellen of een mailtje sturen naar info@jfvgroningen.nl

 • Stukken algemene ledenvergadering op te halen in de JFV Studiewinkel

  Vanaf vrijdag 18 mei tot en met maandag 28 mei 2018 zijn de halfjaarlijkse bestuursverslagen, het financiële jaarverslag, een verslag van het 22ste JFV Lustrum en de notulen van de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering en de bijzondere algemene ledenvergadering op te halen in de JFV Studiewinkel. Tevens zijn het beleid en de financiële stukken van het 111e bestuur van de JFV op te halen in de JFV Studiewinkel in deze periode. 

Verenigingenweb
Cancel