HoofdsponsorTrip logo

Mededelingen

 • JFV gesloten i.v.m. kerstvakantie

  Zowel de JFV Studiewinkel als het JFV Hok zijn in verband met de kerstvakantie gesloten en niet bereikbaar tot en met zondag 9 januari. 

  We zien jullie graag terug op maandag 10 januari en wensen al onze leden fijne feestdagen toe! 

 • Update JFV Hok en JFV Studiewinkel

  In verband met de nieuwe coronamaatregelen is het Bestuur beperkt bereikbaar via het vaste nummer van de JFV. Het Bestuur kan bereikt worden via hun e-mailadres of hun persoonlijke telefoonnummer.

  De JFV Studiewinkel is enkel geopend voor het afhalen van bestellingen. Bestel je samenvattingen via de webshop en haal ze elke werkdag op tussen 11:00 en 14:00 uur!

 • JFV Studiewinkel gesloten i.v.m. externe activiteiten

  Wegens externe activiteiten is de JFV Studiewinkel vandaag gesloten. Vanaf maandag tussen 12:00 en 14:00 uur is het weer mogelijk om je samenvattingen, tabjes en markers op te halen. Wil je er zeker van zijn dat er maandag samenvattingen voor je klaarliggen? Reserveer ze dan alvast via de webshop

 • Update n.a.v. coronamaatregelen

  Naar aanleiding van de onlangs aangekondigde coronamaatregelen geven wij vanuit de JFV Groningen graag een update over de de coronamaatregelen die van kracht zijn binnen onze vereniging.

   

  Evenementen

  Eerstejaarspubquiz - maandag 15 november
  De Eerstejaarspubquiz van maandag 15 november vindt digitaal plaats van 19:00 tot 21:00 uur. Deelnemers van de Eerstejaarspubquiz hebben een mail ontvangen met de laatste informatie. 

  Algemene ledenborrel november - maandag 15 november 
  De Algemene ledenborrel van maandag 15 november is vervroegd. De borrel vindt plaats van 17:00 tot 20:00 uur in Café de Keyzer. Een geldige QR-code en inschrijving vooraf is verplicht. De borrel zal zittend, zonder anderhalve meter plaatsvinden. Je kan je tot 17:00 uur aanmelden voor de Algemene ledenborrel via jfvgroningen.nl/borrel

  Driedaagse reis binnen Europa - donderdag 18 tot en met zaterdag 20 november
  De Driedaagse reis binnen Europa naar Berlijn van donderdag 18 tot en met zaterdag 20 november vindt plaats zoals gepland. Deelnemers van de Driedaagse reis binnen Europa ontvangen binnenkort een mail met de laatste informatie. 

  Skills Week - maandag 22 tot en met vrijdag 26 november
  De Skills Week van maandag 22 tot en met vrijdag 26 november vindt grotendeels plaats zoals gepland. Hieronder wordt uiteengezet welke maatregelen gelden voor alle onderdelen. Deelnemers van de Skills Week ontvangen deze week een mail met de laatste informatie over hun deelname aan de verschillende onderdelen.

  • Maandag 22 november - Openingsborrel: de Openingsborrel van de Skills Week vindt plaats zoals gepland. De Openingsborrel is van 17:00 tot 19:00 uur in Café de Keyzer. Een geldige QR-code en inschrijving vooraf is verplicht. De borrel zal zittend, zonder anderhalve meter plaatsvinden. Je kan je vanaf donderdag 12:00 uur aanmelden voor de Openingsborrel van de Skills Week via jfvgroningen.nl/skillsweek

  • Dinsdag 23 november - Jurisprudentietraining Wolters Kluwer: de Jurisprudentietraining vindt plaats zoals gepland. De training is van 15:00 tot 16:00 uur in het Academiegebouw. Wanneer je je beweegt door een gebouw van de RUG is het verplicht een mondkapje te dragen. Het mondkapje mag af wanneer je op je plek zit. 

  • Dinsdag 23 november - Assessment Training: de Assessment Training vindt plaats zoals gepland. De training is van 16:00 tot 18:00 uur in het Academiegebouw. Wanneer je je beweegt door een gebouw van de RUG is het verplicht een mondkapje te dragen. Het mondkapje mag af wanneer je op je plek zit. 

  • Woensdag 24 november - Workshops en individuele gesprekken: de workshops en individuele gesprekken vinden plaats zoals gepland. De dag is van 13:00 tot 18:00 uur in Het Kasteel. Een geldige QR-code is verplicht. Wanneer je je beweegt door Het Kasteel is het verplicht een mondkapje te dragen. Het mondkapje mag af wanneer je plaatsneemt.

  • Donderdag 25 november - Running Case: de Running Case vindt plaats zoals gepland. De dag is van 13:00 tot 17:00 uur bij Dorhout Advocaten en in het Provinciehuis. Een geldige QR-code is verplicht. Wanneer je je beweegt door het advocatenkantoor en het Provinciehuis is het verplicht een mondkapje te dragen. Het mondkapje mag af wanneer je op je plek zit.

  • Vrijdag 26 november - Etiquettediner: het Etiquettediner is vervroegd. Het Etiquettediner vindt plaats van 17:00 tot 20:00 uur in ‘t Feithhuis. Een geldige QR-code is verplicht. Wanneer je je beweegt door ‘t Feithhuis is het verplicht een mondkapje te dragen. Het mondkapje mag af wanneer je op je plek zit.

  Halfjaarlijkse ALV - maandag 29 november 
  De Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering van maandag 29 november vindt digitaal plaats vanaf 19:00 uur. Een mail met verdere informatie over de stukken en digitale vragen insturen volgt binnenkort.

  Uitreiking Cijferlijst - woensdag 1 december
  Over de invulling van de Uitreiking Cijferlijst van woensdag 1 december volgt binnenkort meer informatie. Genodigden ontvangen binnenkort een mail met de laatste informatie.

  Op vrijdag 3 december wordt er meer duidelijk over de maatregelen die zullen gelden in december. Wij geven dan graag weer een update over onze evenementen.

  JFV Studiewinkel

  De JFV Studiewinkel blijft elke werkdag geopend van 12:00 tot 14:00 uur. Hier kan je elke dag gratis tabjes, pennen en markers ophalen. Bovendien koop je hier je Lawbooks samenvattingen. Het is verplicht een mondkapje te dragen wanneer je in de Studiewinkel bent. 

  Al onze evenementen worden georganiseerd in overeenstemming met de op dat moment geldende coronamaatregelen. Heb je een vraag over de invulling van een bepaald evenement? Mail de betreffende commissie of naar jfv@jfvgroningen.nl.

Verenigingenweb
Cancel