Hoofdsponsortrip logo

Mededelingen

 • Start verkoop Lustrum passe-partout

  Wil jij bij elk Lustrumevenement aanwezig zijn voor de beste prijs? Koop dan nu een passe-partout voor het 22ste JFV Lustrum. Voor een bedrag van 32,50 euro ben jij verzekerd van deelname aan alle evenementen voor het lustrum. Ben jij één van de 22 eersten die een passe-partout aanschaft? Dan betaal je zelfs slechts 30 euro. Grijp je kans!

  Niet alleen is een passe-partout goedkoper dan het kopen van losse kaartjes, je krijgt ook nog eens exclusief toegang tot het JFVestival: een evenement dat alleen voor passe-partouthouders wordt georganiseerd! Tot slot ontvang je naast korting en een exclusief evenement ook nog een rijkgevulde Lustrumgoodiebag. Maak je verzameling Lustrumgoodies compleet en schaf jouw passe-partout aan!

  Kun je niet bij alle Lustrumevenementen aanwezig zijn? Dan kun je vanaf maandag 5 februari losse kaartjes kopen voor de verschillende evenementen!

  22ste JFV Lustrum

 • Ga mee met de JFV naar Risoul op JFV Wintersport!

  Reis samen met de JFV af naar Risoul! Van 2 t/m 11 maart kun je met ons mee op Wintersport. Voor maar €415 krijg je een busreis, verbijft in appartementen, een 7-daagse skipas, een Yeti Gold Card en iedere dag een uur gratis bier! De mogelijkheid bestaat om ski- of snowboardmateriaal te huren en lessen te boeken. Wacht niet langer, trommel al je vrienden, studiegenoten en werkgroepmaatjes op en schrijf je nu hier in! Via deze link schrijf je je direct in via de reisorganisatie is moet je direct 100 euro betalen. Wil je je liever eerst inschrijven en later betalen? Dat kan! Klik dan op inschrijven op de rode knop hiernaast en dan ontvang je binnenkort bericht van ons. 

 • Ga mee met de JFV naar Den Haag!

  Heb jij altijd al een kijkje willen nemen bij de Hoge Raad? Of een zaak willen bijwonen van de Raad van State? Ga mee met de JFV naar Den Haag!

  Op 12 en 13 februari 2018 reist de excursiecommissie met een groep van dertig studenten af naar het westen van ons land. Daar wordt een bezoek aan de Hoge Raad, de Raad van State, het International Criminal Court en Bird&Bird gebracht. Een divers programma dus!

  Voor slechts 20 euro kan jij deelnemen aan deze reis naar Den Haag! Schrijf je nu in!

 • JFV gesloten i.v.m. kerstvakantie

  In verband met de kerstvakantie is de JFV Groningen gesloten in de periode van zaterdag 23 december tot zondag 7 januari. De JFV Groningen wenst je een prettige kerst en een gelukkig nieuwjaar toe!

Verenigingenweb
Cancel