Hoofdsponsortrip logo

Mededelingen

 • Stukken algemene ledenvergadering op te halen in de JFV Studiewinkel

  Vanaf vrijdag 10 mei tot en met maandag 20 mei 2019 zijn de halfjaarlijkse bestuursverslagen, het financiële jaarverslag en de notulen van de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering op te halen in de JFV Studiewinkel. Tevens zijn het beleid en de financiële stukken van het 112e bestuur van de JFV op te halen in de JFV Studiewinkel. 

 • Levering boeken

  Heb jij je boeken besteld bij ons en worden ze bezorgd op de Studiewinkel? Donderdag 31 januari worden alle boeken geleverd en is het dus mogelijk om je boeken op te komen halen.  De Studiewinkel is elke werkdag geopend van 12.00 tot 14.00. 

 • JFV Pockies inruilen

  Vanaf dinsdag 15 januari tot en met vrijdag 18 januari kan je je JFV Pockies inruilen op de JFV Studiewinkel voor een nieuw exemplaar zonder productiefout. Neem dus je oude JFV Pockies mee en ruil deze in voor nieuwe. De JFV Studiewinkel is elke werkdag geopend tussen 12.00-14.00 uur. 

 • Problemen inloggen op de website

  Op het moment ondervinden een aantal leden problemen bij het inloggen op de website. De websitemaker is hiervan op de hoogte gebracht. We proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

 • JFV gesloten i.v.m. kerstvakantie

  De JFV Groningen zal vanaf 22 december tot en met 6 januari gesloten zijn in verband met de kerstvakantie. De JFV Groningen wenst iedereen fijne feestdagen! 

Verenigingenweb
Cancel