Hoofdsponsor

Stichting Oud Leden

De Stichting Oud Leden (hierna: SOL) is bedoeld voor iedereen die actief lid is geweest bij de JFV. Eén keer per jaar wordt een borrel (de Westenborrel) georganiseerd in Amsterdam waar alle SOL-leden welkom zijn. Ben jij oud actief lid en wil jij donateur worden van de SOL? Het donateurschap is gratis. Klik dan hier.

Hieronder vind je een selectie van verslagen van activiteiten van de SOL van de afgelopen jaren. 

Westenborrel 2016
Zaterdagmiddag 14 mei: Westenborrel 2016. Rond een uur of drie verzamelde een grote groep oud-JFV'ers zich bij Amsterdam Centraal voor de start van een rondvaart door de grachten. Zoals elk jaar stond daar het koude SOL-bier op ons te wachten. Tevens was deze rondvaart voor het Kandidaatsbestuur de eerste kennismaking met oud-leden en oud-bestuurders van de JFV. Uiteraard werd, nadat we het Ij over waren gevaren het podium op de boot vrijgemaakt zodat  er een lymerick ten gehore gebracht kon worden waarin het Kandidaatsbestuur zich voorstelde. Na deze lymerick kreeg het Kandidaatsbestuur de zegen van de aanwezige SOL-leden om vanaf 23 mei aan het roer te staan van de JFV. Na de rondvaart was het tijd voor een uitgebreid driegangendiner bij Belgisch restaurant Lieve. Nadat iedereen zich had tegoed gedaan aan heerlijke gerechten en goede wijn werd het programma voortgezet in de plaatselijke horeca van onze hoofdstad. Al met al was het een zeer geslaagde en gezellige dag en danken wij het 108e Bestuur voor de organisatie van deze dag!

Westenborrel 2014
Op een regenachtige zaterdagmiddag in mei reisde menig oud-JFV’er af naar onze hoofdstad. Hier vond de jaarlijkse Westenborrel plaats. Voorafgaand aan de rondvaart maakte het Kandidaatsbestuur kennis met enkele oud-bestuurders in wiens voetsporen zij zouden gaan treden in de nacht van 19 op 20 mei. De avond van de ALV. Hierna was het tijd voor de  traditionele rondvaart. Ondanks het feit dat de weergoden ons niet goedgezind waren, weerhield dit eenieder er niet van om te genieten van het SOL-bier en heerlijke happen. Tijdens de rondvaart was het uiteraard tijd voor het KB om zich voor te stellen. Dit werd gevolgd door een limerick van Reimer Helder, waarna Jean-Luc Kraaijenoord de boot in extase bracht met z’n imitatie van Frans Bauer tijdens het CB-lied. Terug aan vaste wal werd het middagprogramma voortgezet. Er werd genoten van een overheerlijk drie gangen menu, alvorens de voetjes nog even van de vloer gingen. Op het moment van schrijven zijn wij inmiddels geïnstalleerd als 107e bestuur. Wij danken het 106ebestuur voor het organiseren van deze dag! 

Verenigingenweb
Cancel