Hoofdsponsor

Samenwerkingen

De JFV Groningen werkt onder andere samen met de onderstaande bedrijven. Daarnaast werken wij ook veel samen met andere kantoren, bedrijven en instellingen. Een aantal van hen kun je hier vinden. 

De JFV Groningen biedt u een breed scala aan mogelijkheden om een grote groep studenten bekend te maken met de mogelijkheden binnen uw kantoor, bedrijf of instelling. De JFV is met ruim 3000 leden de Faculteitsvereniging van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG), één van de oudste universiteiten van Nederland. De Faculteit heeft gedurende deze lange periode een uitstekende reputatie weten op te bouwen, waardoor zij hoog in aanzien staat binnen de juridische wereld. De Groningse juristen worden gezien als goed opgeleide academici die in een groot aantal functies inzetbaar zijn. Daarom is het van belang dat studenten al tijdens hun studie worden gewezen op het brede scala aan carrièremogelijkheden. De verschillende commissies, waar onze studenten zich voor inzetten, organiseren verschillende (in)formele recruitmentevenementen. Ook bieden wij diverse adverteermogelijkheden. Om alle activiteiten te realiseren en onze professionaliteit te waarborgen, is de JFV voortdurend op zoek naar nieuwe samenwerkingen.

Wilt u kennismaken? Neem contact op met de Vicevoorzitter van de JFV, Julie Hunze, voor meer informatie of inzage in de sponsorbrochure via vicevoorzitter@jfvgroningen.nl.

Verenigingenweb
Cancel