Hoofdsponsor

Vertrouwenspersonen

Heb jij te maken (gehad) met ongewenst gedrag? Wil je jouw verhaal kwijt? Heb je behoefte aan een luisterend oor? Wil je weten wat je nu kunt doen? Neem dan contact op met een vertrouwenspersoon. De  JFV beschikt over twee vertrouwenspersonen, Tani en Chris. Hiernaast kan je contact opnemen met de vertrouwenspersoon voor studenten van de Faculteit Rechtsgeleerdheid. 

Binnen het team van studieadviseurs van onze faculteit hebben studieadviseurs, Stephanie Hoenders en Maaike Kooijman, ook de rol van vertrouwenspersoon voor jou als student. Je kunt bij ze terecht om te praten over ongewenst gedrag. Of het nu gaat om seksueel grensoverschrijdend gedrag, (seksuele) intimidatie, pesten, discriminatie, geweld, agressie of een andere vorm van ongewenst gedrag. Ook als je getuige bent geweest van (vermeend) ongewenst gedrag ben je welkom. Samen met Stephanie of Maaike kun je overleggen welke stappen je kunt zetten.

Je kunt direct contact opnemen met Stephanie Hoenders (s.e.l.hoenders@rug.nl) of Maaike Kooijman (m.kooijman@rug.nl)

Als student van de RUG kun je ook de RUG-brede vertrouwenspersoon, Marjolein Renker, inschakelen wanneer je te maken hebt met ongewenst gedrag of een ongelijke behandeling.

De JFV beschikt over twee vertrouwenspersonen. Mocht je behoefte aan hebben aan een luisterend oor of heb je iets naars meegemaakt, kan je terecht bij Tani (Penningmeester) en Chris (Commissaris Studiefaciliteiten). Ze zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar, maar je kunt ze ook altijd vinden op het Hok (Oude Boteringestraat 18, S.31). Tani en Chris staan te allen tijde voor je klaar. Je kunt hen ook anoniem bereiken via vertrouwenspersoon@jfvgroningen.nl.

Stephanie Hoenders - Vertrouwenspersoon voor studenten
s.e.l.hoenders@rug.nl 
Tani Kiers - Penningmeester
06-13527477
penningmeester@jfvgroningen.nl
vertrouwenspersoon@jfvgroningen.nl
Chris Hermsen - Commissaris Studiefaciliteiten
06-36431674
studiefaciliteiten@jfvgroningen.nl
vertrouwenspersoon@jfvgroningen.nl
 
 
Verenigingenweb
Cancel