Hoofdsponsor

Vertrouwenspersonen

Heb jij te maken (gehad) met ongewenst gedrag? Wil je jouw verhaal kwijt? Heb je behoefte aan een luisterend oor? Wil je weten wat je nu kunt doen? Neem dan contact op met een vertrouwenspersoon. De  JFV beschikt over twee vertrouwenspersonen, Maha en Mark. Hiernaast kan je contact opnemen met de vertrouwenspersoon voor studenten van de Faculteit Rechtsgeleerdheid. 

Binnen het team van studieadviseurs van onze faculteit heeft studieadviseur, Stephanie Hoenders, ook de rol van vertrouwenspersoon voor jou als student. Je kunt bij haar terecht om te praten over ongewenst gedrag. Speciaal hiervoor wordt ook een speciaal inloopspreekuur aangeboden. Of het nu gaat om seksueel grensoverschrijdend gedrag, (seksuele) intimidatie, pesten, discriminatie, geweld, agressie of een andere vorm van ongewenst gedrag. Ook als je getuige bent geweest van (vermeend) ongewenst gedrag ben je welkom. Samen met Stephanie of Petra kun je overleggen welke stappen je kunt zetten.

Het spreekuur vindt plaats om de week, in de oneven weken, op dinsdag van 11.00 tot 12.00 uur.

Locatie: zaal R2, eerste verdieping Harmoniegebouw (1312). Om bij deze zaal te komen neem je de trap vanaf de receptie en ga je rechtsaf op de eerste verdieping. Je hoeft dus geen afspraak te maken,
maar je kunt gewoon binnenlopen.

Wil je liever een afspraak plannen op een ander moment? Dan kun je ook direct contact opnemen met Stephanie Hoenders (s.e.l.hoenders@rug.nl).

Als student van de RUG kun je ook de RUG-brede vertrouwenspersoon, Marjolein Renker, inschakelen wanneer je te maken hebt met ongewenst gedrag of een ongelijke behandeling.

De JFV beschikt over twee vertrouwenspersonen. Mocht je behoefte aan hebben aan een luisterend oor of heb je iets naars meegemaakt, kan je terecht bij Maha, Secretaris, en Mark, Commissaris Studiefaciliteiten. Ze zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar, maar je kunt ze ook altijd vinden op het Hok (Oude Boteringestraat 18, S.31). Mark en Maha staan te allen tijde voor je klaar. Je kunt hen ook anoniem bereiken via vertrouwenspersoon@jfvgroningen.nl.

Stephanie Hoenders - Vertrouwenspersoon voor studenten
s.e.l.hoenders@rug.nl 
Maha Yacoub - Secretaris
06-30084944
secretaris@jfvgroningen.nl
vertrouwenspersoon@jfvgroningen.nl
Mark Spaan - Commissaris Studiefaciliteiten
06-83157317
studiefaciliteiten@jfvgroningen.nl
vertrouwenspersoon@jfvgroningen.nl
 
 
Verenigingenweb
Cancel