Hoofdsponsor

Skills Events

Skills Events 2024-2025

Gedurende het hele collegejaar organiseert de Carrièrecommissie van de JFV Groningen veel verschillende evenementen om jouw soft skills te ontwikkelen! Tijdens deze evenementen krijg jij de kans om al je praktische vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Wil jij jezelf klaar stomen voor je toekomst? Schrijf je dan in voor deze evenementen en ontwikkel jezelf!

Lees hieronder over de verschillende evenementen die georganiseerd worden door het jaar heen. Je kunt je los inschrijven voor alle evenementen en deze zijn, m.u.v. het Etiquettediner, gratis!

 
Datum  Locatie   Activiteit
Woensdag 2 oktober 2024 Rölinggebouw

Assessment Training: Deze middag bestaat uit een assessmenttraining. Dit is bij veel kantoren een verplicht deel van de sollicitatieprocedure. Aan de hand van deze cursus kan er worden geoefend met allerlei verschillende vormen van assessments!

Woensdag 9 oktober 2024  N.t.b.

CVCheck: Bij dit evenement heb je de mogelijkheid om je CV gratis te laten checken door professionals van Career Services. Wil jij je CV nog verder professionaliseren? Kom dan langs tijdens dit evenement!

Woensdag 23 april 2025 De Oude Rechtbank

Running Case - kantoorbezoek en pleittraining: Tijdens de Running Case breng je een bezoek aan een advocatenkantoor in Groningen om een rondleiding te krijgen en te werken aan een casus. Vervolgens krijg je de kans om jouw standpunten te bepleiten in de Oude Rechtbank. Daarmee is deze dag een mooie oefening voor de Studentenrechtbank

Donderdag 15 mei 2025 Paviljoen Sterrebos

Soft Skills Dag: Deze dag zal in het teken staan van het ontwikkelen van verschillende soft skills. De deelnemende kantoren, bedrijven en instellingen zullen een training verzorgen. Daarnaast is het ook mogelijk om de deelnemende kantoren, bedrijven en instellingen beter te leren kennen tijdens de kennismakingslunch. De dag wordt afgesloten met een panel en aansluitend een borrel. Op deze laagdrempelige manier kun jij je soft skills ontwikkelen en de deelnemende kantoren, bedrijven en instellingen beter leren kennen! 

Donderdag 15 mei 2025  Stadscafé Pronk Etiquettediner: Tijdens het Etiquettediner leer jij over verschillende tafelmanieren. Deze tafelskills zullen later van pas komen tijdens een diner met een (potentiële) werkgever. Je zult op informele wijze met je medestudenten genieten van een heerlijk driegangendiner. Deelname bedraagt maar 5 euro voor een driegangendiner met consumpties!
Verenigingenweb
Cancel