Informatie

Op vrijdag 7 februari 2025 vindt de Bedrijven- en Instellingendag plaats. De dag vangt aan met het plenair gedeelte waar een bekende spreker iedereen welkom zal heten. Vervolgens is het tijd voor de verschillende workshops, die afgewisseld worden met de gratis lunch. Aan het einde van de dag vindt de banenmarkt plaats met meer dan 30 verschillende werkgevers! 

Ben jij een rechtenstudent? Maak kennis met de toekomstmogelijkheden en ontdek wat bij jou past. Jij bent degene die het maximale uit je carrière kan halen door met kantoren, bedrijven en instellingen in gesprek te gaan. De Bedrijven- en Instellingendag biedt hier de uitgelezen kans voor. Of je nu eerstejaars- of masterstudent bent; iedereen is welkom! Tijdens dit evenement kan je je oriënteren op de arbeidsmarkt en bijvoorbeeld een stage binnenslepen. Bezoek de verschillende workshops, maak kennis met de kantoren, bedrijven en instellingen en ontdek jouw toekomst! 

Wil jij je inschrijven voor de individuele gesprekken of het Recruitmentdiner? Op 9 oktober 2024 vindt er weer een CVCheck plaats! Kom langs om je CV te laten controleren op stijl en inhoud door professionals van Career Services! Mocht je je cv al hebben ingeleverd, dan kun je na de check je cv opnieuw inleveren. 

MyCareer
Ben jij al bekend met MyCareer? Heb jij je profiel al compleet gemaakt? Dan kun je gratis deelnemen aan dit evenement. Heb je dit nog niet gedaan? Doe dat dan snel, anders kun je geen gebruikmaken van deze korting. Naast deze korting kan je MyCareer profiel jou helpen bij het kiezen van de, voor jou, juiste workshop. MyCareer matcht jou aan werkgevers die voor jou interessant zijn. Het enige dat jij hoeft te doen, is je profiel compleet maken door middel van 5 stappen. Daarna kun je onder Mijn top 5 zien welke kantoren, bedrijven en instellingen aansluiten bij al jouw wensen! Door middel van een praatje op de banenmarkt kun jij kennis maken met jouw Top 5 werkgevers. Daarnaast is het mogelijk om een individueel gesprek te voeren met één van de kantoren, bedrijven en instellingen. De individuele gesprekken vinden gedurende de hele dag plaats. 

Geen lid van de JFV, maar wil je je wel inschrijven voor de Bedrijven- en Instellingendag? Je bent van harte welkom! Maak hier een account aan voor externen. Het kost je slechts één minuut!

 

Evenementenrichtlijn

 

Kijk hieronder alvast welke kantoren afgelopen jaar aanwezig waren!

Sprekers

 • Plenaire spreker!

  Voor de 34e editie van de Bedrijven- en Instellingendag wordt de spreker later bekendgemaakt!

Kantoren, bedrijven en instellingen

 • ARAG juridisch probleemoplossers

  De ARAG-groep is een toonaangevend internationaal familiebedrijf met meer dan 85 jaar ervaring als rechtsbijstandverzekeraar en juridisch probleemoplosser. Onze missie is altijd hetzelfde gebleven: het recht toegankelijk en betaalbaar maken voor iedereen. Met ruim 4.600 medewerkers zijn we actief in 19 landen, waaronder Australië, de Verenigde Staten en Canada.

  Lees meer

 • Baker McKenzie

  Wanneer je kiest voor een carrière aan de Zuidas, weet je waar je voor kiest. Je gaat jezelf razendsnel ontwikkelen en je grenzen verleggen. Je wilt die extra mile gaan. De voldoening voelen als je alles hebt gegeven. De ontlading wanneer je het succes viert met je collega’s. Hierin verschillen wij niet van al die anderen. Wat ons anders maakt? Wij zijn harde werkers, maar ook een hechte groep collega’s. Je kunt jezelf zijn, wij vinden het bijzonder dat we allemaal verschillen want dat maakt dat we elkaar aanvullen. Wij delen dezelfde interesses en passie voor het vak.

  Lees meer

 • Clifford Chance

  Clifford Chance is één van ‘s werelds toonaangevende professionele dienstverleners die cliënten helpt hun doelen te bereiken door de hoogste wereldwijde normen van zakendoen en wetgeving te combineren met lokale gespecialiseerde dienstverlening. We beschikken in Amsterdam over de secties Global Financial Markets, Corporate, Tax, Pensions & Employment, Litigation & Dispute Resolution en het Notariaat.

  Lees meer

 • Damsté advocaten - notarissen

  Damsté advocaten - notarissen is al meer dan 100 jaar geworteld in de regio Twente. Als een van de grootste kantoren in de regio adviseren we ondernemers, instellingen, overheden en particulieren en indien nodig procederen we tot op het hoogste niveau.

  Lees meer

 • DeHaan Advocaten en Notarissen

  DeHaan Advocaten en Notarissen is opgericht in 1980 en mag zich de grootste full-service juridische dienstverlener van Noord-Nederland noemen. Met ongeveer 110 enthousiaste collega’s heeft DeHaan kantoren in Groningen, Assen, Leeuwarden, Stiens en Zwolle. Al meer dan 40 jaar staat DeHaan bedrijven, instellingen en overheden terzijde bij uiteenlopende juridische kwesties. Met een speciale sectoraanpak is het marktdenken verankerd in de organisatie. Bij DeHaan wordt de kennis - van sectoren als Afval, Milieu & Energie, de Maakindustrie, Handel Transport & Logistiek, Zorg, Onderwijs, Bouw & Vastgoed en Agri geïntegreerd in de juridische dienstverlening. Hierdoor zijn de specialisten van DeHaan in staat gericht te adviseren. Naast een sectorgerichte aanpak biedt DeHaan haar opdrachtgevers dienstverlening op het gebied van arbeids- en ICT-recht. Daarnaast is het kantoor actief in faillissementen, aanbestedingen, claims en juridische dienstverlening voor rechtsbijstandsverzekeraars.

  Lees meer

 • DLA Piper

  Kom je bij ons werken, dan krijg je meteen 8000 collega’s in meer dan 40 landen. Binnen DLA Piper heerst een cultuur van ambitie, ondernemerschap en verantwoordelijkheid. Die waarden zitten in de genen van de organisatie en zijn ook bepalend voor onze snelle groei. Dat geeft je ook de gelegenheid om je eigen stempel te drukken en mee te bouwen aan de cultuur van ons kantoor. Door de samenwerking met onze collega’s wereldwijd heeft DLA Piper van nature een internationale kijk op juridische vraagstukken en leer je om te adviseren vanuit een brede scope. Uiteraard kun je eenvoudig beschikken over alle kennis en ervaring die er bij alle DLA Piper kantoren aanwezig is.

  Lees meer

 • EIFFEL

  EIFFEL is onderdeel van Team EIFFEL, een collectief van 8 ondernemingen die samen de grootste consultancy-, projecten- en interim-organisatie van Nederland vormen. Een club van 2500 consultants, die in kleine teams aan projecten werken die écht impact maken. Met opdrachtgevers door het hele land en in vrijwel iedere sector, bijten wij ons vast in de grote thema’s die de toekomst van Nederland bepalen. Ons werk heeft invloed op het nieuws van vandaag en morgen.

  Lees meer

 • Hoge Raad der Nederlanden

  De Hoge Raad is cassatierechter. Dat betekent dat de Hoge Raad beoordeelt of een lagere rechter (rechtbank/gerechtshof) bij een uitspraak het recht juist heeft toegepast en of de procedure op de juiste wijze is gevolgd. De Hoge Raad vervult deze taak ook voor Aruba, Curaçao, Sint Maarten en Bonaire, Saba en Sint Eustatius. Als cassatierechter beantwoordt de Hoge Raad rechtsvragen en draagt zo bij aan de ontwikkeling van het recht en de rechtsbescherming. Ook zorgt de Hoge Raad voor rechtseenheid. Zo vervult de Hoge Raad een belangrijke maatschappelijke taak.

  Lees meer

 • HVG Law

  Bij HVG Law werken zo’n 150 advocaten en kandidaat-notarissen. Door onze strategische alliantie met EY Tax maken we deel uit van het wereldwijde EY Law netwerk van meer dan 2100 juridische professionals. Dat vraagt om de juiste project en management skills, want veel projecten pakken we multidisciplinair op. Enerzijds ervaren collega’s dagelijks de professionele voordelen van een groot kantoor, anderzijds is de omvang van onze vestigingen relatief compact. Mede daardoor vind je bij ons een prikkelende werkomgeving: een grote vrijheid van werken met de backing van een (wereldwijd) netwerk van professionals, een up-to-date online informatienetwerk, grote, internationale, mid-market cliënten, start-ups en inspirerende, gedreven collega’s.

  Lees meer

 • Loyens & Loeff

  Loyens & Loeff is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. De intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt Loyens & Loeff uniek in de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten.Bij Loyens & Loeff zoeken we niet alleen talentvolle professionals, maar bovenal gemotiveerde mensen met duidelijke ambities. We zijn geen werkgever waar je je persoonlijkheid hoeft uit te schakelen zodra je ’s ochtends je computer aanzet. Zo divers als onze mensen zijn, zo delen ze hun gedrevenheid, ambitie en focus op het behalen van resultaten. In hun werk én daarbuiten.

  Lees meer

 • Norton Rose Fulbright

  Norton Rose Fulbright is een internationaal advocatenkantoor. Wij hebben meer dan 3.800 advocaten en 54 kantoren, waaronder 11 in de Verenigde Staten. Norton Rose Fulbright staat daarmee in de top 10 van grootste kantoren wereldwijd. Wij geven juridische adviezen aan toonaangevende internationale ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in de Rembrandt Toren in Amsterdam. In Amsterdam kun je jouw loopbaan starten binnen een van de volgende secties: Banking, Corporate, Employment, Energy, Infrastructure, Litigation and Dispute Resolution, Notarial Services en Tax.

  Lees meer

 • Openbaar Ministerie

  Bij het OM werken rond de 5000 professionals aan de veiligheid in Nederland. Advocaten-generaal, officieren van justitie en assistent-officieren geven leiding aan het strafrechtelijk onderzoek en werken daarbij nauw samen met de politie en andere ketenpartners. Naast advocaten-generaal en officieren werken er bij het OM ook mensen met een administratieve functie, beleidsmedewerkers, juridische specialisten, HRM adviseurs, communicatie adviseurs, informatiespecialisten en bijvoorbeeld IT'ers.

  Lees meer

 • Plasbossinade advocaten en notarissen

  PlasBossinade advocaten en notarissen is een toonaangevende juridische dienstverlener in Noord-Nederland. Door onze klantgerichte winnaarsmentaliteit weten wij relaties langdurig aan ons te binden. Wij verdiepen ons in de klant en zijn branche en zoeken altijd naar heldere, in de praktijk werkzame oplossingen Daarnaast informeren wij klanten en andere relaties regelmatig pro-actief over voor hen belangrijke zaken en regelgeving. Zo leggen wij de relatie tussen recht en realiteit.

  Lees meer

 • Stibbe

  Bij Stibbe werken circa 350 juristen, verdeeld over kantoren in Amsterdam, Brussel, Luxemburg, Dubai, Hong Kong, Londen en New York. Ben jij ambitieus, open, creatief en wil je er vol voor gaan? Bij Stibbe pak je ook pro bono zaken op en gebruiken wij jouw kennis en onze ervaring voor diverse maatschappelijke belangen. Stibbe behartigt de belangen van vele cliënten. Achter de schermen, maar ook in het volle licht van de publiciteit. Dat doen we al meer dan 100 jaar, sinds de oprichting aan het Rokin in Amsterdam.

  Lees meer

 • Univé Rechtshulp

  Als rechtshulpverlener heb je je eigen dossierpraktijk. Toch werk je ook nauw samen met je collega’s van je team. Als je werkt bij ons Klant Contact Centrum heb je een adviesfunctie. Je helpt klanten telefonisch, via chat en via e-mail. En je maakt dossiers aan die door onze back-office teams worden behandeld. Onze teams zijn onderdeel van onze afdelingen. Onze afdelingen zijn weer ingedeeld naar rechtsgebied. Maar als rechtshulpverlener kun je werk doen voor meerdere rechtsgebieden. Kortom, een veelzijdige organisatie waarin je je kunt specialiseren op een rechtsgebied maar waar ook ruimte is voor verbreding.

  Lees meer

 • Van Doorne

  Van Doorne is een toonaangevend onafhankelijk Nederlands kantoor. Met circa 175 advocaten, notarissen en fiscalisten adviseren wij onze cliënten al bijna 90 jaar. Wij zijn een informele, open organisatie waarin mensen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen. Om een vraag vanuit verschillende perspectieven te bekijken, is creativiteit nodig en een open blik. Daarom hechten we aan diversiteit. Dat leidt tot betere oplossingen voor onze cliënten. Als zij succesvol kunnen opereren, hebben wij ons doel bereikt.

  Lees meer

 • Yspeert advocaten

  Wij zijn Yspeert advocaten. Yspeert advocaten heeft een moderne en onderscheidende visie op de advocatuur en de zakelijke juridische dienstverlening. We hebben een rijke geschiedenis, maar onze blik is altijd vastberaden op de toekomst gericht. Met een team van inmiddels meer dan 50 mensen werken wij aan het beste resultaat voor onze cliënten. Geen “eigen” cliënten, geen urendruk, maar een samenwerkend team dat iedere vraag beschouwt als een vraag gesteld aan het kantoor. We kennen elkaars sterke kanten en specifieke expertise, zodat de vraag altijd bij de daarvoor best gekwalificeerde medewerker terecht komt. Wij geloven in een veelzijdig en innovatief team. Een team waarin ondernemende, intellectuele, beschouwende, doorpakkende, onderzoekende, enthousiaste, vasthoudende, sociale, extraverte en introverte collega’s zich thuis voelen. Door onze visie krijgen cliënten de meest hoogwaardige kwaliteit en ervaren ook zij die gelijkwaardige samenwerking. Dat is toekomstbestendig.

  Lees meer

 • AKD

  AKD is een van de grootste onafhankelijke kantoren van de Benelux. We bestaan uit een hecht team van bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Stuk voor stuk aanpakkers en teamspelers. Met een no-nonsense mentaliteit en passie voor hun vak. Jij werkt graag in teamverband, met collega’s en cliënten. Bij een kantoor met korte lijnen, heldere taal en een efficiënte aanpak. Zo doen wij dat bij AKD.

  Lees meer

 • Autoriteit Persoonsgegevens

  Waar we zijn, met wie we praten, wat we kopen, hoe gezond we zijn. Er wordt op grote schaal informatie over ons vastgelegd – of we nu op internet kijken of op straat lopen. Vaak zelfs ongemerkt. Alles bij elkaar opgeteld, dreigen we zo stukje bij beetje de zeggenschap over onze persoonsgegevens - en daarmee over onze vrijheid en autonomie – te verliezen. Denk bijvoorbeeld aan discriminerende algoritmes, de handel in persoonsgegevens, datalekken en identiteitsdiefstal. Daarom moeten we erop kunnen vertrouwen dat zowel bedrijven als de overheid zorgvuldig omgaan met onze persoonsgegevens. De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) maakt zich daar sterk voor. Dat doen we onder meer door voorlichting en advies te geven, onderzoek te doen en boetes of andere sancties op te leggen. Daarmee stimuleren we dat mensen de regie houden over hun eigen persoonsgegevens. De AP werkt daarbij nauw samen met de privacytoezichthouders in andere Europese landen.

  Lees meer

 • Bout Advocaten

  In het centrum van Groningen, vlakbij de rechtbank, vind je Bout Advocaten: een middelgroot kantoor met 18 advocaten en een ondersteunend team van circa 15 medewerkers. Ons kantoor staat bekend om zijn juridische expertise, toewijding en veelzijdigheid. Onze dienstverlening is klantgericht, soepel, aangenaam en de werksfeer is ongedwongen. Het advocatenwerk bij Bout Advocaten betreft niet alleen maar het optreden bij geschillen tussen verschillende partijen, maar ook het adviseren bij bijvoorbeeld een bedrijfsovername of bij de oprichting van een maatschap. Persoonlijk contact vindt men bij Bout Advocaten ontzettend belangrijk en daarom staat de deur van het kantoor aan de Ossenmarkt altijd open.

  Lees meer

 • CMS

  CMS is één van de grootste advocatenkantoren ter wereld met meer dan 70 kantoren in ruim 40 landen. In Nederland werken circa 150 bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Ons kantoor mag groot zijn, maar grootspraak is ons vreemd. Wij zijn altijd nuchter gebleven want we weten wat ons te doen staat: onze cliënten helpen, met veelal complexe vraagstukken. Wij helpen hen bij het realiseren van hun ambities en dat doen we ook voor jou.

  Lees meer

 • De Brauw Blackstone Westbroek

  De Brauw: widely recognised as the leading international law firm in the Netherlands. Our global approach; our long-term commitment to our clients; and our embrace of our role in society, makes De Brauw a uniquely special collective.

  Lees meer

 • Dirkzwager

  Samenwerken, ondernemerschap, kennis delen, vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling in een prettige woon- en werkomgeving. Dirkzwager legal & tax, topspeler in juridische dienstverlening op hoog niveau. De grootste juridische (ca. 130 juristen) dienstverlener buiten de Randstad. Dat doen we in een fijne omgeving waarbij samenwerking het sleutelwoord is. Wij zijn actief op veel rechtsgebieden en werken vooral voor grote en middelgrote bedrijven, instellingen en overheden. Gedreven, innovatief en toekomstgericht dat is wat bij ons hoort.

  Lees meer

 • Dommerholt Advocaten

  Dé juridische sparringpartner voor ondernemers Dommerholt Advocaten is als full-service advocatenkantoor dé juridische samenwerkingspartner voor ondernemers, ondernemingen en instellingen. Met onze vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Heerenveen zijn we altijd dichtbij en kennen we de lokale en regionale markt. Talentvolle rechtenstudenten krijgen de kans om voor een periode van 6 tot 8 weken kennis te maken met de praktijk. Tijdens deze periode word je als student met aandacht en veel enthousiasme begeleid door één van onze ervaren advocaten die jou zal betrekken bij zijn of haar werkzaamheden en jou de mogelijkheid geeft om alles te ontdekken. We houden rekening met jouw voorkeur in rechtsgebied zodat je dát leert en meemaakt wat voor jou belangrijk is.

  Lees meer

 • Hogan Lovells

  Hogan Lovells behoort tot de grootste internationale advocatenkantoren en heeft meer dan 47 kantoren verspreid over verschillende continenten. Wereldwijd werken meer dan 2600 juristen bij Hogan Lovells waarvan circa 60 advocaten, (kandidaat-) notarissen, fiscalisten en paralegals in Amsterdam. Hierdoor biedt Hogan Lovells Amsterdam “the best of both worlds”; het combineert een high quality global omgeving met de voordelen van een kantoor met een informele sfeer en korte lijnen.

  Lees meer

 • Houthoff

  Houthoff is een onafhankelijk, toonaangevend Nederlands advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York en heeft vertegenwoordigers in Houston, Singapore en Tokio. Onze 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs werken continu samen om ervoor te zorgen dat we er voor onze klanten zijn wanneer ze ons het meest nodig hebben. We helpen hen vooruit op kritieke momenten met praktische oplossingen voor complexe juridische problemen.

  Lees meer

 • Lexence

  Onze advocaten en notarissen zijn specialisten, scherpe denkers die concrete adviezen geven. Bij Lexence geen dikke dossiers, maar strakke deals. Geen chique namen op de gevel, maar partners die met beide benen op de grond te staan. Wij zoeken ondernemende juristen die klaar zijn, voor het echte werk. Ben jij er klaar voor?

  Lees meer

 • NautaDutilh

  NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor, wij adviseren onze cliënten volgens Nederlands, Belgisch en Luxemburgs recht. We hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, Luxemburg, en New York. NautaDutilh heeft als speerpunt om expertise in praktijkgebieden die relevant zijn voor zakelijke cliënten, te combineren met inzicht in hun bedrijfstakken en hun strategische en economische drijfveren.

  Lees meer

 • Nysingh Advocaten & Notarissen

  We zijn een full service advocaten- en notarissenkantoor met locaties in Arnhem, Utrecht en Zwolle met meer dan 100 advocaten en notarissen. We zijn thuis in de organisaties die Nederland vormen in de sectoren ondernemingen, overheid, zorg, onderwijs en de verzekeringsbranche. Met onze brede ervaring en specifieke kennis zijn we dagelijks met hun uitdagingen in de weer en daar doe jij ook vanaf dag een actief aan mee. Daarom werk je hier altijd nauw samen in integrale teams, die steeds opnieuw samengesteld worden per zaak. Zo zorgen we ervoor dat onze cliënten altijd, op tijd, de juiste afslag nemen.

  Lees meer

 • Pels Rijcken

  Wij zijn Pels Rijcken. Met 290 kantoorgenoten delen we de mentaliteit om dagelijks op het hoogste niveau te presteren. Stimuleren we elkaar het beste uit onszelf te halen en stellen we het belang van de cliënt centraal. Bij Pels Rijcken realiseren we ons dat de waarheid nooit ééndimensionaal is. Dat zaken die ogenschijnlijk strijdig zijn soms dicht bij elkaar liggen. Dat er tegengestelde belangen zijn maar ook gemeenschappelijke. Juist in een maatschappij die complexer en meer verweven is dan ooit. Wat ons onderscheidt binnen de wereld van advocatuur en notariaat, is onze bestuurlijk politieke antenne. We begrijpen hoe het is om te werken met complexe belangen. Met uiteenlopende wensen van diverse stakeholders. We weten dat context telt. En dat een onafhankelijke juridische blik het verschil maakt.

  Lees meer

 • Raad van State

  De Raad van State heeft twee belangrijke taken. De Afdeling advisering is onafhankelijk adviseur van regering en parlement over wetgeving en bestuur. De Afdeling bestuursrechtspraak is de hoogste algemene bestuursrechter vanhet land. Er werken zo’n 600 mensen, onder wie ruim 60 staatsraden en 250 veelal jonge juristen. Werken bij de Raad van State betekent verdieping: zowel vakinhoudelijk als op het gebied van persoonlijke groei. Als pas afgestudeerd jurist volg je bij de directie Bestuursrechtspraak een opleidingstraject om specialist te worden in het bestuursrecht. Je werkt onder begeleiding van een senior jurist en begint meteen met je eigen zaken. Zo heb je direct invloed op het eindresultaat. Na gemiddeld drie jaar behandel je complexe zaken zelfstandig.

  Lees meer

 • TRIP Advocaten Notarissen

  TRIP is marktleider van Noord-Nederland. Verspreid over kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen steken onze ruim 80 juristen de handen uit de mouwen voor onder andere ondernemingen, overheden, zorg- en onderwijsinstellingen en woningcorporaties. Onze professionals hebben verschillende achtergronden en specialismes, maar ook ten minste één overeenkomst: passie voor hun vak. Het zijn betrokken mensen die hun verantwoordelijkheid nemen en onze cliënten proactief van dienst zijn. Werken bij TRIP betekent óók werken bij een kantoor dat bewezen heeft juridische diensten van topniveau te leveren. Dat blijkt telkens opnieuw uit onafhankelijk onderzoek van diverse bureaus. De mix van aanstormend talent en senioriteit zorgt voor een inspirerende dynamiek.

  Lees meer

 • Van Benthem & Keulen

  Werken bij Van Benthem & Keulen betekent werken bij een van Nederlands toonaangevende kantoren. In 2019 en 2021 verkoos de MT1000 ons tot beste juridisch dienstverlener en ook in 2022 stonden we in de top 3. Dit hoge niveau halen we alleen doordat wij oog hebben voor wat er in de markt speelt en door onszelf continu te ontwikkelen. Bij Van Benthem & Keulen ben je onderdeel van een hecht team, waarin we met en van elkaar willen leren. Van partner tot advocaat-stagiair en van secretaresse tot marketing manager. Want samen maken wij legal.

  Lees meer

 • Xstate

  Met de dienstverlening van Xstate dragen wij bij aan de verjonging, vernieuwing en ontwikkeling van de publieke sector in Nederland. Wij zijn dé specialist op gebied van duurzaam talent. Deze hoogopgeleide talenten verbinden wij met mooie opdrachtgevers. Onze trainees gaan, zodra ze bij ons in dienst zijn, direct aan de slag bij een van onze toffe opdrachtgevers. Dit zijn gemeenten, waterschappen, provincies, omgevingsdiensten en advies/ingenieursbureaus. Tegelijkertijd volgen zij het vakinhoudelijke traineeship ‘Vergunningverlening, Handhaving en Toezicht’, die wij exclusief hebben opgezet in samenwerking met de Bestuursacademie Nederland! Zij zijn dé opleider voor het openbaar bestuur!

  Lees meer