Hoofdsponsor

Univé Rechtshulp

Website
https://www.univerechtshulp.nl/
Focus
Ambtenarenrecht, Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Civiel recht, Milieurecht, Aansprakelijkheidsrecht, Gezondheidsrecht, Huurrecht, Personen- en familierecht, Vastgoed, Procespraktijk, Erfrecht, Aanbestedingsrecht, Verzekeringsrecht, Arbitrage , Banking & Finance
Sector
Bedrijfsleven
Locaties Nederland
Regio Noord-Nederland
Locaties Wereldwijd
Europa
Bedrijfsomvang
200 - 300

Over Univé Rechtshulp

Werken als Legal Professional bij Univé Rechtshulp?
Univé Rechtshulp – de grootste juridische werkgever van Noord-Nederland zit in Assen

Met zo’n 260 medewerkers, waarvan 150 juristen, is Univé Rechtshulp de grootste juridische werkgever van Noord Nederland. Met 70.000 klantvragen per jaar en 30.000 dossiers zijn we zeer deskundig op de rechtsgebieden waarin we werken: arbeidsrecht, consument, wonen & bestuursrecht, letsel en verkeer, particulier en zakelijk.

Kom bij ons werken en geef je juridische loopbaan een vliegende start!

Tijdens je studie Rechten kun je vanaf je tweede studiejaar voor een bijbaan of als stagiair al bij ons terecht. Als je je studie afrondt bieden we je veel doorgroeimogelijkheden. Zowel in de breedte, naar meerdere rechtsgebieden, als in diepte, als specialist. Eenmaal bij ons aan boord leiden we je intern verder op. Je leert jezelf en je eigen stijl kennen, maar ook die van de klant. Hierdoor stel je als juridisch professional de juiste vragen en ben je vaardig in het inschatten en behandelen van de juridische problemen. Met de combinatie van je klantvaardigheid en je juridische kennis kun je elke zaak praktisch en efficiënt oplossen maar schuw je het toepassen van de juridische instrumenten ook zeker niet.

Kom binnen bij ons Juridisch Advies Centrum

Het Juridisch Advies Centrum (JAC) is “onze voordeur”. Alle klantvragen van alle rechtsgebieden komen hier binnen. In het JAC doe je de intake en bekijk je of je de klant met een juridisch advies al verder kunt helpen. Veel collega’s beginnen in het JAC. Hier leg je je basis voor een carrière bij Univé Rechtshulp. Het JAC heeft daarom een mooi en gedegen opleidingsplan. Als je met je leergierigheid, klantvaardigheid en je proactieve houding hebt laten zien dat je het in je hebt dan is doorgroeien naar onze backoffice mogelijk. 

Graag bij ons werken als legal professional?

Per kwartaal starten we met een opleidingsgroep in ons JAC. Wil jij de juridische dienstverlening in, wil je je specialiseren in één van de rechtsgebieden waar wij actief in zijn en ben je flexibel en steady genoeg om onze klanten bij te staan? Houd dan de JFV CarrièreBoard in de gaten!

Verenigingenweb
Cancel