HoofdsponsorTrip logo

JPR Advocaten

Website
https://www.jpr.nl/werken-bij-jpr
Focus
Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Civiel recht, IT-recht, Insolventierecht, Milieurecht, Aansprakelijkheidsrecht, Gezondheidsrecht, Huurrecht, Mededingingsrecht, Intellectueel Eigendomsrecht, Ondernemingsrecht, Personen- en familierecht, Vastgoed, Procespraktijk, Cassatie en Hoger Beroep, Erfrecht, Aanbestedingsrecht, M&A, Verzekeringsrecht
Sector
Advocatuur
Locaties Nederland
Regio Oost-Nederland
Bedrijfsomvang
25 - 50

Over JPR Advocaten

Studentstage bij JPR. Niet zomaar een student. 

Wij zijn JPR. Een team van advocaten en juridisch adviseurs. Wij zijn een club van ondernemende specialisten en zetten onze  kennis en expertise graag in om onze klanten te beschermen tegen risico’s die ze mogelijk zelf nog niet zien, en om ze te helpen bij het optimaal benutten van kansen. Onze advocaten en juridisch adviseurs zijn stuk voor stuk pragmatische denkers en doeners. Ze denken mee en pakken aan om kansen te benutten en problemen te voorkomen. En natuurlijk om problemen die tóch ontstaan op te lossen.

Een advocaat of juridisch adviseur van JPR is er dus niet zomaar één. Want naast juridische kennis beschikken ze over een flinke dosis pragmatisme en ondernemerschap. Als jij jezelf daarin herkent is de kans groot dat je je bij JPR als een vis in het water voelt. De ideale manier om dat te ontdekken is een stageplaats van 6 weken. Die stageplaats bieden we je als je in de eindfase van je studie zit en enthousiast raakt van de rechtsgebieden en het karakter van JPR.

Als student-stagiair(e) bij JPR werk je voor alle secties en ga je mee naar zittingen. Je krijgt juridische vraagstukken voorgelegd, schrijft adviezen, brieven en je stelt processtukken, akten en contracten op. De borrel  op de vrijdagmiddag en onze gezamenlijke lunch horen er vanzelfsprekend ook bij. Zo kom je met alle facetten van de praktijk én JPR in aanraking. Wij zorgen ervoor dat je aan het eind van je stage een goed beeld hebt van je leven als advocaat bij JPR.

Wat wij heel belangrijk vinden is dat je een prettig mens en een fijne collega bent. Een teamspeler met een gezonde dosis humor, leergierig, geïnteresseerd, ondernemend en resultaatgericht. Je binding met Oost- Nederland zien we als een pré.

Mocht het tijdens de stage wederzijds klikken, dan bieden wij de mogelijkheid tot begeleiding tijdens de scriptiefase of een tijdelijk contract als juridisch medewerker, waarna je je verder kunt ontwikkelen als advocaat-stagiair(e).

Ben jij niet zomaar een student en raak je enthousiast over een studentstage bij JPR? Neem dan contact op met onze collega’s van HRM op telefoonnummer 0570 - 61 40 80 of stuur een e-mail naar P&O@jpr.nl.

Verenigingenweb
Cancel