Hoofdsponsor

Damsté advocaten - notarissen

Website
https://www.damste.nl/werken-bij
Focus
Ambtenarenrecht, Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Economisch strafrecht, IT-recht, Insolventierecht, Milieurecht, Staatsrecht, Strafrecht, Aansprakelijkheidsrecht, Gezondheidsrecht, Huurrecht, Mededingingsrecht, Europees recht, Intellectueel Eigendomsrecht, Ondernemingsrecht, Personen- en familierecht, Vastgoed, Procespraktijk, Cassatie en Hoger Beroep, Erfrecht, Aanbestedingsrecht, M&A, Verzekeringsrecht, Arbitrage
Sector
Advocatuur, Notariaat
Locaties Nederland
Amsterdam, Regio Oost-Nederland
Bedrijfsomvang
100 - 150

Over Damsté advocaten - notarissen

Damsté advocaten – notarissen

Damsté advocaten - notarissen is al meer dan 100 jaar geworteld in de regio Twente. Als een van de grootste kantoren in de regio adviseren we ondernemers, instellingen, overheden en particulieren en indien nodig procederen we tot op het hoogste niveau.

Dagelijks werken onze specialisten aan de meest uiteenlopende vragen van onze cliënten. Gedreven specialisten werken vanuit verschillende expertises nauw met elkaar samen om zo het beste in zichzelf en elkaar naar boven te halen.

Als advocaat of notaris geven we jou de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en kansen voor jezelf te creëren. Of het nu gaat om je vakkennis verder te verdiepen of een nieuw rechtsgebied in de markt te zetten: we helpen je graag op weg!

Bij Damsté denken we liever in mogelijkheden dan in de beperkingen van ons kunnen. Zo krijgen we ideeën van de grond, blijven we onze cliënten verrassen en weten we elkaar steeds weer te inspireren en motiveren.

We houden van ons vak en om scherp te blijven geven we je ook de ruimte om afstand te nemen. De juiste balans tussen werk en privé houdt je fris en maakt je een betere advocaat of notaris.

Tot de praktijkgebieden van Damsté behoren onder andere aanbesteding en mededinging, arbeidsrecht, bestuursrecht, bouw en vastgoed, cassatie en hoger beroep, erfrecht, familierecht, letselschade, notariaat, ondernemingsrecht en strafrecht.

Meer informatie over Damsté en jouw carrièremogelijkheden is te vinden op www.damste.nl.

Enschede                                           Amsterdam

Hengelosestraat 571                            Prins Bernardplein 200

Postbus 126                                         1097 JB Amsterdam

7500 AC Enschede                               +31 (0)20 280 14 00

 +31 (0)53 484 00 00                          info@damste.nl

info@damste.nl                              

Verenigingenweb
Cancel