Hoofdsponsor

PlasBossinade advocaten en notarissen

Website
https://www.plasbossinade.nl/werken-bij-plasbossinade
Focus
Ambtenarenrecht, Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Civiel recht, Economisch strafrecht, IT-recht, Insolventierecht, Milieurecht, Staatsrecht, Aansprakelijkheidsrecht, Gezondheidsrecht, Huurrecht, Mededingingsrecht, Europees recht, Intellectueel Eigendomsrecht, Ondernemingsrecht, Personen- en familierecht, Vastgoed, Tax, Corporate, Procespraktijk, Erfrecht, M&A, Verzekeringsrecht, Arbitrage , Banking & Finance
Sector
Advocatuur, Notariaat, Fiscaal
Locaties Nederland
Groningen
Bedrijfsomvang
25 - 50

Over PlasBossinade advocaten en notarissen

PlasBossinade advocaten en notarissen is een toonaangevende juridische dienstverlener in Noord-Nederland. Door onze klantgerichte winnaarsmentaliteit weten wij relaties langdurig aan ons te binden. Wij verdiepen ons in de klant en zijn branche en zoeken altijd naar heldere, in de praktijk werkzame oplossingen

Daarnaast informeren wij klanten en andere relaties regelmatig pro-actief over voor hen belangrijke zaken en regelgeving. Zo leggen wij de relatie tussen recht en realiteit.

Advocatuur
De advocaten van PlasBossinade hebben een uitstekende reputatie. Circa dertig gespecialiseerde advocaten weten hoge kwaliteit te koppelen aan persoonlijke betrokkenheid. Onze klant kan bij de advocaten terecht voor gedegen juridisch advies op bijna alle rechtsgebieden.

Notariaat
Bij het notariaat zijn twee notarissen, een toegevoegd notaris en zes kandidaat-notarissen werkzaam, elk gespecialiseerd op één of meer rechtsgebieden. Hierdoor is zowel voor klanten uit het bedrijfsleven en de overheid, als voor particuliere klanten steeds de juiste juridische expertise beschikbaar.

Fiscaal recht
Bij PlasBossinade zijn vier advocaat-belastingkundigen werkzaam. Zij bundelen de twee disciplines advocatuur en fiscaliteit. Hierdoor is het mogelijk over fiscale grenzen heen te kijken en de implicaties van belastingtechnische vraagstukken in hun volledige juridische context te beoordelen.

Bedrijfsadvisering
Sinds jaar en dag heeft PlasBossinade financiële expertise in huis. Zo krijgen onze advocaten de financiële aspecten van juridische aangelegenheden optimaal in beeld.

Werken bij PlasBossinade
Werken bij PlasBossinade houdt in dat je naast juridische kennis ook beschikt over de drive te willen weten wat er in de uiteenlopende secties gebeurt. Daarnaast wil je altijd blijven (bij)leren en ben je creatief en ondernemend. Dit profiel is op iedereen bij PlasBossinade van toepassing: van werknemer tot stagiaire.

Daartegenover staan een uitstekende opleiding en begeleiding, een collegiale werksfeer en een goed salaris. Je krijgt de mogelijkheid je te specialiseren op het rechtsgebied van jouw voorkeur, maar je verdiept je daarnaast ook in andere (aanverwante) rechtsgebieden. Vragen? Marianne Riemersma, HR manager geeft je graag antwoord. Haar gegevens vind je op https://www.plasbossinade.nl/werken-bij-plasbossinade

Verenigingenweb
Cancel