Hoofdsponsor

Yspeert advocaten

Focus
Ambtenarenrecht, Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Civiel recht, Economisch strafrecht, IT-recht, Insolventierecht, Milieurecht, Staatsrecht, Aansprakelijkheidsrecht, Gezondheidsrecht, Huurrecht, Mededingingsrecht, Europees recht, Intellectueel Eigendomsrecht, Ondernemingsrecht, Personen- en familierecht, Vastgoed, Tax, Corporate, Procespraktijk, Erfrecht, Aanbestedingsrecht, M&A, Verzekeringsrecht, Arbitrage , Banking & Finance
Sector
Advocatuur
Locaties Nederland
Groningen, Regio Noord-Nederland
Bedrijfsomvang
50 - 100

Over Yspeert advocaten

Fijn dat we kennismaken.

Wij zijn Yspeert advocaten. Yspeert advocaten heeft een moderne en onderscheidende visie op de advocatuur en de zakelijke juridische dienstverlening. We hebben een rijke geschiedenis, maar onze blik is altijd vastberaden op de toekomst gericht. Met een team van inmiddels meer dan 50 mensen werken wij aan het beste resultaat voor onze cliënten. Geen “eigen” cliënten, geen urendruk, maar een samenwerkend team dat iedere vraag beschouwt als een vraag gesteld aan het kantoor. We kennen elkaars sterke kanten en specifieke expertise, zodat de vraag altijd bij de daarvoor best gekwalificeerde medewerker terecht komt. Wij geloven in een veelzijdig en innovatief team. Een team waarin ondernemende, intellectuele, beschouwende, doorpakkende, onderzoekende, enthousiaste, vasthoudende, sociale, extraverte en introverte collega’s zich thuis voelen. Door onze visie krijgen cliënten de meest hoogwaardige kwaliteit en ervaren ook zij die gelijkwaardige samenwerking. Dat is toekomstbestendig.

Wat merk jij hiervan?

Wanneer je bij ons komt werken dan ervaar je gelijkwaardigheid in het team. Jouw kwaliteiten en expertise worden door het team ingezet. Nieuwe opdrachten krijg je van cliënten en het team, vanwege jouw skills. Commerciële activiteiten ontplooien we samen. Jouw kwaliteit wordt altijd benut en je hoeft bij ons niets te doen waar je niet goed in bent. Je werkt met regelmaat samen voor grotere opdrachten en ervaart dan de meerwaarde en de energie van het team. Kwaliteit staat bij ons voorop en dus is er altijd ruimte voor kennisoverdracht, opleiding en groei.

Waarom Yspeert?

✓ Ontwikkeling en Opleiding
Wij investeren in jou. Naast het individuele opleidingsprogramma en de individuele begeleiding biedt ons kantoor jonge mensen een eigen intern opleidingsprogramma voor de “YUP” (Yspeert Unique Professionals).

✓ Toekomstbestendige arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden worden steeds afgestemd op wensen van onze mensen. Een goede werk-privé balans vinden wij vanzelfsprekend maar maatwerk in diverse arbeidsvoorwaarden maakt ons pas echt een moderne werkgever.

✓ Technologische vooruitgang
Wij omarmen technologie om onze diensten te verbeteren, efficiency te verhogen en een betere werk-privébalans te waarborgen.

✓ Diversiteit en maatschappelijke betrokkenheid
Wij geloven dat diversiteit aan achtergronden en persoonlijkheden ons sterker maakt.

De mensen van Yspeert spelen een sterke positieve rol in de maatschappij door middel van hun betrokkenheid bij diverse sociale, culturele of maatschappelijke organisaties. Naast hun werkzaamheden bij Yspeert faciliteert Yspeert graag dat medewerkers in bestuurlijke of toezichthoudende rollen betrokken zijn.

Herken jij jezelf in onze visie of spreekt onze visie je aan? Zoek je daarnaast een team hardwerkende specialistische collega’s die de week graag afsluiten met een vrijdagmiddagborrel in onze kantoorkroeg?

Yspeert advocaten staat klaar om nader kennis met je te maken. Kijk voor meer informatie op onze website.

www.yspeert.nl

Verenigingenweb
Cancel