Hoofdsponsor

Slim Academy Tentamentrainingen

Het voorbereiden van een tentamen kan soms lastig zijn, want wat moet je leren? Hoe beantwoord ik een vraag? Wat ben ik nog vergeten?

De Slim Academy tentamentraining helpt hierbij! Onze tentamentraining is een goede voorbereiding voor het tentamen. De training bestaat uit drie onderdelen. Het eerste onderdeel is een interactieve video van ongeveer drie uur. Deze video wordt voor de kerstvakantie online gezet, zodat je voldoende voorbereidingstijd hebt en de video kunt bekijken, waar en wanneer je wilt. Op deze manier kun je zelf inplannen wanneer je je voorbereid voor het tentamen, met een steuntje in de RUG van Slim Academy in samenwerking met de JFV! 

Maak je geen zorgen! Deze video is geen herhaling van het hoorcollege, want we leggen op een interactieve manier uit hoe je een vraag het beste aanpakt, op welke punten je moet letten en hoe je de vraag beantwoordt. Onze tentamentraining is dus een bundel van een oefententamen + de nodige uitleg om je tentamen met vertrouwen te maken. 

Het tweede onderdeel is een PDF. Alle oefenvragen worden als oefententamen uitgebracht in deze PDF, zodat je na het bekijken van de video het gehele tentamen nogmaals kunt oefenen (en controleren of alle belangrijke punten zijn blijven hangen). 

Het laatste onderdeel is een interactief moment. Tijdens dit interactieve moment zal de tentamentrainer de vragen beantwoorden die jullie nog hebben na het volgen van de training. Ook bespreken we de veel gemaakte fouten en delen we handige studietips. Dit moment zal enkele dagen voor het tentamen plaatsvinden, zodat jullie niet met brandende vragen het tentamen hoeven te maken. Daarnaast wordt het interactieve moment opgenomen, zodat je dit terug kunt kijken wanneer je wilt.

Slim Academy x JFV Tentamentraining heeft het allemaal!

  • Interactieve video van ongeveer drie uur

  • Studeer op je eigen tempo, waar en wanneer je wilt

  • Inclusief schema’s en stappenplannen

  • Oefenvragen op tentamen niveau

  • Oefenvragen digitaal beschikbaar als oefententamen met uitwerkingen

  • Tentamentrainer die het vak al met een 8+ heeft afgerond

  • Geef zelf aan wat je in de tentamentraining wilt zien via de Whatsappgroep

  • Interactief moment voor beantwoording van al je vragen

Verenigingenweb
Cancel