Hoofdsponsor

Mededelingen

Ga jij mee op de Recruitmenttour?

Op 16 mei trekken we met een groep van 42 studenten richting Amsterdam voor de recruitment tour. Een unieke kans om kennis te maken met verschillende kantoren en mogelijkheden voor je toekomstige carrière. 

Tijdens deze dag zullen we overdag een bezoek brengen aan de Brauw Blackstone Westbroek. Dit is het uitgelezen moment om een kijkje achter de schermen te nemen en meer te weten te komen over het werken bij dit kantoor.

Maar dat is nog niet alles! Na het bezoek aan de Brauw sluiten we aan bij het recruitmentdiner, waar jullie de gelegenheid krijgen om te netwerken met vertegenwoordigers van verschillende kantoren, waaronder Eversheds Sutherland, Rechtspraak Amsterdam en De Brauw Blackstone Westbroek. Dit is dé gelegenheid om waardevolle contacten te leggen en jouw netwerk uit te breiden

Wil je deelnemen aan deze fantastische ervaring? Schrijf je dan snel in

Let op: voor deelname aan deze tour zijn 70 ECTS nodig

Verenigingenweb
Cancel