Hoofdsponsor

Bedrijven- en Instellingendag

Geen lid van de JFV, maar wil je je wel inschrijven voor de Bedrijven- en Instellingendag? Je bent van harte welkom! Maak hier een account aan voor externen. Het kost je slechts één minuut!

Op vrijdag 9 februari 2024 vindt de Bedrijven- en Instellingendag plaats. De dag vangt aan met het plenair gedeelte waar een bekende spreker iedereen welkom zal heten. Vervolgens is het tijd voor de verschillende workshops, die afgewisseld worden met de gratis lunch. Aan het einde van de dag vindt de banenmarkt plaats met meer dan 30 verschillende werkgevers! Neem hier onder een kijkje voor een schematische weergave van de dag en de verschillende rechtsgebieden waarin de werkgevers werkzaam zijn!

Bekijk hieronder welke rechtsgebieden de deelnemende werkgevers aanbieden en neem hier een kijkje naar het programmaboekje van de dag!

Ben jij een rechtenstudent? Maak kennis met de toekomstmogelijkheden en ontdek wat bij jou past. Jij bent degene die het maximale uit je carrière kan halen door met kantoren, bedrijven en instellingen in gesprek te gaan. De Bedrijven- en Instellingendag biedt hier de uitgelezen kans voor. Of je nu eerstejaars- of masterstudent bent; iedereen is welkom! Tijdens dit evenement kun je je oriënteren op de arbeidsmarkt en bijvoorbeeld een stage binnenslepen. Bezoek de verschillende workshops, maak kennis met de kantoren, bedrijven en instellingen en ontdek jouw toekomst! Op deze pagina vind je meer informatie over de sprekers en kun je je inlezen in de aanwezige kantoren, bedrijven en instellingen. Hieronder vind je het dagprogramma:

Dagplanning
10:00 individuele gesprekken
10:15 Eerstejaarsworkshop
11:30 Plenair gedeelte
12:20 Workshopronde 1
13:05 Gratis lunch
13:50 Workshopronde 2
14:40 Banenmarkt + gratis koffie & thee
15:30 Workshopronde 3
16:15 Banenmarkt + gratis borrel
18:15 Gratis recruitmentdiner

Wil jij je inschrijven voor de individuele gesprekken of het Recruitmentdiner? Op 10 januari 2024 vindt er van 12:00 tot 14:00 uur weer een CVCheck plaats! Kom langs in de Lokinzaal om je CV te laten controleren op stijl en inhoud door professionals van Career Services! Mocht je je cv al hebben ingeleverd, dan kun je na de check je cv opnieuw inleveren. 

LET OP

  • De algemene inschrijvingen sluiten op vrijdag 2 februari 2024 om 12:00 uur. 
  • De inschrijvingen voor de individuele gesprekken en het Recruitmentdiner sluiten op vrijdag 26 januari 2024 om 12:00 uur.

MyCareer
Ben jij al bekend met MyCareer? Heb jij je profiel al compleet gemaakt? Dan kun je voor slechts €6,50 deelnemen aan dit evenement. Heb je dit nog niet gedaan? Doe dat dan snel, anders kun je geen gebruikmaken van deze korting. Naast deze korting kan je MyCareer profiel jou helpen bij het kiezen van de, voor jou, juiste workshop. MyCareer matcht jou aan werkgevers die voor jou interessant zijn. Het enige dat jij hoeft te doen, is je profiel compleet maken door middel van 5 stappen. Daarna kun je onder Mijn top 5 zien welke kantoren, bedrijven en instellingen aansluiten bij al jouw wensen! Door middel van een praatje op de banenmarkt kun jij kennis maken met jouw Top 5 werkgevers. Daarnaast is het mogelijk om een individueel gesprek te voeren met één van de kantoren, bedrijven en instellingen. De individuele gesprekken vinden gedurende de hele dag plaats. 

Evenementenrichtlijn

Verenigingenweb
Cancel