Hoofdsponsor

Benthem Gratama Advocaten

Website
https://www.benthemgratama.nl/werken/
Focus
Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Civiel recht, IT-recht, Insolventierecht, Milieurecht, Aansprakelijkheidsrecht, Huurrecht, Europees recht, Intellectueel Eigendomsrecht, Ondernemingsrecht, Personen- en familierecht, Vastgoed, Procespraktijk, Erfrecht, Aanbestedingsrecht, Verzekeringsrecht, Arbitrage , Banking & Finance, Bouwrecht, Gebiedsontwikkeling
Sector
Advocatuur
Locaties Nederland
Regio Noord-Nederland
Bedrijfsomvang
25 - 50

Over Benthem Gratama Advocaten

Benthem Gratama is een middelgroot advocatenkantoor met 26 advocaten en juristen en 10 medewerkers die zich bezighouden met stafwerkzaamheden en ondersteuning. Zowel extern als intern richten wij ons op de sectoren Onderneming & Organisatie, Bouw & Vastgoed, Agrarisch & Grondzaken en Familie & Gezin.

Wij zijn een no-nonsense kantoor met ‘echte’ mensen. De werksfeer is informeel en open. Betrokkenheid bij de klant en kantoor vinden wij van groot belang. Alhoewel wij primair het belang van onze klant dienen, blijven wij steeds onafhankelijk. Onze kennis en expertise is altijd up-to-date. Wij informeren de klant op een begrijpelijke wijze en onze stijl van werken is informeel en to the point. Samen met de klant bedenken we de beste oplossing en begeleiden wij hem/haar bij het realiseren van zijn/haar doel. Kwaliteit is daarbij van groot belang. Samenwerking is voor ons vanzelfsprekend en wij zetten onze mensen in op de onderdelen waar zij goed in zijn. Wij doen ons werk met plezier. Ons werk, ons kantoor en de samenwerking met collega’s en anderen geven ons energie en voldoening!

https://www.benthemgratama.nl/

Verenigingenweb
Cancel