HoofdsponsorTrip logo

Mededelingen

Facultaire Introductie en Rechten Introductiedagen

Ben jij aankomend eerstejaarsstudent? Opgelet! 

Op woensdag 1 en donderdag 2 september 2021 vindt de Facultaire Introductie plaats voor eerstejaarsstudenten. Hier leer je de Faculteit Rechtsgeleerdheid kennen en kun je je boeken ophalen tijdens de JFV Boekenmarkt. Bovendien krijg je de kans al je vragen te stellen over de studie aan studenten en koop je hier je ARW werkboek. Dit is de enige mogelijkheid om het ARW werkboek aan te schaffen! Aanmelden voor de Facultaire Introductie doe je hier.

In het weekend van vrijdag 3 tot en met zondag 5 september 2021 zullen de Rechten Introductiedagen plaatsvinden. Op deze dagen worden er verschillende leuke en interessante activiteiten georganiseerd, waardoor jij Groningen, de JFV en je medestudenten beter leert kennen! Opgeven voor de Rechten Introductiedagen doe je hier.

Vanwege het coronavirus wordt de invulling van deze evenementen nader bepaald. Houd deze pagina en onze social media in de gaten om up-to-date te blijven over deze evenementen! 

 
Verenigingenweb
Cancel