HoofdsponsorTrip logo

Bedrijven- en Instellingendag

Heb je problemen met inloggen? Mail dan naar carriereboard@jfvgroningen.nl!

Op vrijdag 7 februari 2020 vindt de Bedrijven- en Instellingendag plaats in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Deze dag zal aanvangen met een plenair gedeelte, waar mr. Frank Visser (bekend van de Rijdende Rechter) een interessante lezing zal geven. Ben jij een rechtenstudent? Laat de toekomst dan op je afkomen en ontdek wat bij jou past. Of je nu eerstejaars- of masterstudent bent: iedereen is welkom! Tijdens dit evenement kun je je oriënteren op de arbeidsmarkt en bijvoorbeeld een stage binnenslepen. Bezoek de verschillende workshops, maak kennis met de kantoren, bedrijven en instellingen en ontdek jouw toekomst! Op deze pagina vind je meer informatie over de sprekers en kun je je inlezen in de aanwezige kantoren, bedrijven en instellingen. Hieronder vind je het dagprogramma:

09:30  Ontvangst

09:45  Eerstejaarsworkshop

10:25  Plenair gedeelte: Discover your Future

11:40  Koffiepauze

12:00  Workshopronde 1

13:00  Lunch

14:00  Workshopronde 2

15:00  Workshopronde 3

16:00  Netwerkborrel op de banenmarkt

19:00  Kennismakingsdiner met advocatenkantoren bij Bistro ’t Gerecht

LET OP:

De algemene inschrijvingen sluiten op woensdag 5 februari 2020. 

De inschrijvingen voor de individuele gesprekken en het kennismakingsdiner sluiten op vrijdag 24 januari 2020.  

Ben jij al bekend met MyCarrièreBoard? Heb jij je profiel al compleet gemaakt? Dan kun je voor slechts €6,50 deelnemen aan dit evenement. Heb je dit nog niet gedaan? Doe dat dan snel, anders kun je geen gebruikmaken van deze korting. Naast deze korting kan je MyCarrièreBoard-profiel jou helpen bij het kiezen van de, voor jou, juiste workshop. MyCarrièreBoard matcht jou aan werkgevers die voor jou interessant zijn. Het enige dat jij hoeft te doen, is je profiel compleet maken door middel van 5 stappen. Daarna kun je onder Mijn Top 3 zien welke kantoren, bedrijven en instellingen aansluiten bij al jouw wensen! Door middel van een praatje op de banenmarkt kun jij kennis maken met jouw Top 3 werkgevers. Daarnaast is het mogelijk om gedurende de dag een individueel gesprek te voeren met één van de kantoren, bedrijven en instellingen. 

Volg jij het vak JOV2? Voor dit vak is er op vrijdag 7 februari een thuistoets. Deelnemers aan de Bedrijven- en Instellingendag hoeven deze toets niet op dit moment te maken, maar kunnen dit inhalen op vrijdag 14 februari van 15:30-17:00. 

Geen lid van de JFV, maar wil je je wel inschrijven voor de Bedrijven- en Instellingendag? Je bent van harte welkom! Maak hier een account aan voor externen. Het kost je slechts één minuut!

Verenigingenweb
Cancel