Hoofdsponsor

Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte

Website
http://www.dijksleijssen.nl
Focus
Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Civiel recht, Insolventierecht, Strafrecht, Aansprakelijkheidsrecht, Huurrecht, Europees recht, Intellectueel Eigendomsrecht, Ondernemingsrecht, Personen- en familierecht, Erfrecht, Verzekeringsrecht
Sector
Advocatuur
Locaties Nederland
Regio Oost-Nederland
Bedrijfsomvang
< 25

Over Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte

Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte is een actief en ondernemend kantoor in Oost-Nederland. Ons team bestaat uit circa 20 medewerkers, waarvan 6 Nederlandse advocaten en 2 Duitse Rechtsanwälte. De dienstverlening van Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte is in het bijzonder op Duitsland gericht.

Wij werken snel en klantgericht. Het persoonlijk contact met de cliënt staat daarbij centraal. Sinds jaren is de dienstverlening van Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte sterk internationaal georiënteerd en dan met name op Duitsland.

Binnen de praktijk van Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte in Enschede heeft elke advocaat zijn specialisatie, waardoor het kantoor op tal van rechtsgebieden adviseert en procedeert.

Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte volstaat niet met een german desk; Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte is een Nederlands-Duits advocatenkantoor. Het kantoor mag zich met recht grensoverschrijdend noemen. Niet alleen in Enschede, maar ook in Frankfurt, Amsterdam, Hamburg en Rotterdam weten we de weg naar een klinkend resultaat.

Verenigingenweb
Cancel