Hoofdsponsor

Juridisch wetenschappelijk medewerker

Infense advocaten

Focus
Aanbestedingsrecht, Bouwrecht
Sector
Advocatuur, Wetenschap
Locaties Nederland
Regio Oost-Nederland

Wij zijn op zoek naar een: 

Juridisch wetenschappelijk medewerker 

Wie zijn wij?

Wij zijn Infense advocaten. Een hecht team, dat bestaat uit elf advocaten, twee secretaresses en een office manager.

Infense is een gerenommeerd nichekantoor. Wij zijn uitsluitend actief op het vlak van aanbestedingsrecht, bouwrecht en project- en gebiedsontwikkeling. Specialisten met ambitie, in de top van ons vakgebied, voor de top in de markt. Voor ons staan uitblinken, plezier in het werk, teamwork en drive voorop. Vanuit Deventer bedienen wij cliënten door het hele land.

Wie zoeken we?

Onze praktijk groeit. Daarom zijn wij ter versterking van ons team op zoek naar een fulltime juridisch wetenschappelijk medewerker. Je vervult een belangrijke rol bij het voorbereiden van onze adviezen en processtukken. Je schrijft onderzoeksmemo’s, doet jurisprudentie- en literatuuronderzoek en helpt in het bijhouden van onze knowhowsystemen. Affiniteit met bouw- en/of aanbestedingsrecht is een pré.

Voor jou is het vanzelfsprekend dat je wilt werken voor de top in de markt. Opdrachtgevers die alleen genoegen nemen met een uitmuntende kwaliteit. Jij bedient ze met vlijmscherpe adviezen of processtukken, waarmee zij hun doelen kunnen bereiken. Natuurlijk krijg je van ons alle mogelijke begeleiding om je tot specialist te ontwikkelen.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Liesbeth Haverkort (0570-758004) of Antoine Broesterhuizen (0570-758001). Je CV, korte motivatiebrief en cijferlijst kun je mailen naar info@infense.nl.

Verenigingenweb
Cancel