Hoofdsponsor

Advocaat-stagiair(e) aanbestedingsrecht - bouwrecht - projectontwikkeling

Infense advocaten

Focus
Aanbestedingsrecht, Bouwrecht
Sector
Advocatuur
Locaties Nederland
Regio Oost-Nederland

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN: VACATURE ADVOCAAT-STAGIAIR(E) AANBESTEDINGSRECHT – BOUWRECHT – PROJECTONTWIKKELING

Wie zijn wij?

Wij zijn Infense advocaten. Een hecht team, dat bestaat uit elf advocaten, twee secretaresses en een office manager.

Infense is een gerenommeerd nichekantoor. Wij zijn uitsluitend actief op het vlak van aanbestedingsrecht, bouwrecht en project- en gebiedsontwikkeling. Specialisten met ambitie, in de top van ons vakgebied, voor de top in de markt. Voor ons staan uitblinken, plezier in het werk, teamwork en drive voorop. Vanuit Deventer bedienen wij cliënten door het hele land.

Wie zoeken we?

Onze praktijk groeit. Daarom zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiaire, die zich wil specialiseren in het aanbestedingsrecht, bouwcontractenrecht en/of privaatrechtelijke aspecten van project- en gebiedsontwikkeling.

Voor jou is het vanzelfsprekend dat je wilt werken voor de top in de markt. Opdrachtgevers die alleen genoegen nemen met een uitmuntende kwaliteit. Jij bedient ze met vlijmscherpe adviezen of processtukken, waarmee zij hun doelen kunnen bereiken. Natuurlijk krijg je van ons alle mogelijke begeleiding om je tot specialist te ontwikkelen.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Liesbeth Haverkort (0570-758004) of Antoine Broesterhuizen (0570-758001). Je CV, korte motivatiebrief en cijferlijst kun je mailen naar info@infense.nl.

Verenigingenweb
Cancel