Hoofdsponsor

Infense advocaten

Website
www.infense.nl
Focus
Civiel recht, Aansprakelijkheidsrecht, Vastgoed, Procespraktijk, Aanbestedingsrecht, Arbitrage , Bouwrecht, Contractenrecht, Gebiedsontwikkeling, Algemene voorwaarden
Sector
Advocatuur
Locaties Nederland
Regio Oost-Nederland
Bedrijfsomvang
< 25

Over Infense advocaten

OVER INFENSE ADVOCATEN

Wij zijn Infense

Een hecht team van negen advocaten, een wetenschappelijk medewerker, twee secretaresses en een office manager. Wij zijn uitsluitend actief op aanbestedingsrecht, bouwrecht en gebiedsontwikkeling.

Voor ons staan uitblinken, plezier in het werk, teamwork en drive voorop. Wij zijn specialisten met ambitie, in de top van ons vakgebied. Wij werken voor aansprekende opdrachtgevers: bekende aannemers, grote adviesbureaus, OV-bedrijven, overheden en semipublieke instellingen. 

Wij hebben zaken en cliënten over het hele land verspreid en zijn centraal gevestigd in Deventer, op zo’n tien minuten fietsen vanaf het centraal station.

Waarom interessant voor jou?

Infense nodig studenten van harte uit een kijkje te nemen in onze praktijk. Infense heeft uiteenlopende zaken op het gebied van bouwrecht, aanbestedingsrecht, projectontwikkeling, contractenrecht aansprakelijkheidsrecht, staatsteun en nog veel meer. 

We bieden studenten de mogelijkheid actief deel te nemen en te ondersteunen bij zaken, bijvoorbeeld door het schrijven van notities en deel te nemen aan onze knowhow-bijeenkomsten.  Ook het bijwonen van zoveel mogelijk zittingen bij civiele rechters en arbiters maakt onderdeel uit van de stage. Natuurlijk ben je van harte welkom op alle andere kantooractiviteiten. 

Op deze manier proberen we studenten een goede indruk te geven van onze praktijk, ons beroep en de rechtsgebieden waarin we werken.  

Enthousiast of meer weten?

Neem dan contact op met Jonas Kooijman (0570-758011)

Of stuur een mail naar student@infense.nl

Verenigingenweb
Cancel