Hoofdsponsor

Dommerholt Advocaten

Website
https://werkenbijdommerholt.nl
Focus
Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Civiel recht, IT-recht, Insolventierecht, Gezondheidsrecht, Huurrecht, Ondernemingsrecht, Vastgoed, Corporate, Erfrecht, Verzekeringsrecht, Bouwrecht
Sector
Advocatuur
Locaties Nederland
Regio Noord-Nederland, Regio Oost-Nederland
Bedrijfsomvang
25 - 50 50 - 100

Over Dommerholt Advocaten

Dé juridische sparringpartner voor ondernemers
Dommerholt Advocaten is als full-service advocatenkantoor dé juridische samenwerkingspartner voor ondernemers, ondernemingen en instellingen. Met onze vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Heerenveen zijn we altijd dichtbij en kennen we de lokale en regionale markt.

Onze passie is dezelfde missie
Procedures winnen is ons vak, maar wij adviseren liever om procedures te voorkomen. Dat is de passie van onze mensen, de passie van onze organisatie. Wij willen samenwerken en anticiperen zodat onze klanten kunnen excelleren.

Fijn werken is fijn leven
En omdat iedereen bij Dommerholt Advocaten gedurende zijn of haar carrière een groot deel van de tijd op het werk doorbrengt, vinden wij dat werken bij Dommerholt Advocaten moet bijdragen aan je kwaliteit van leven. Met leuke uitjes, gezamenlijke lunches en de wekelijkse kantoorborrel zorgen we dat er naast een goede professionele sfeer, ruimte is voor de sociale kant van de samenwerking.

Drie vestigingen, één team
Het is prettig werken bij Dommerholt Advocaten. We werken op verschillende vestigingen, maar zijn één team. We stellen ons open en informeel op naar elkaar en naar de klant. De sfeer ademt betrokkenheid en ook onze panden hebben een laagdrempelige uitstraling en zijn warm ingericht.

Onze mensen creëren dagelijks meerwaarde door onze uitgesproken identiteit te koppelen aan de verschillende specialismen en branchespecifieke kennis. Hierdoor zorgen we er met elkaar voor dat wij op een zeer effectieve manier de juridische belangen van onze klanten behartigen en zij de focus kunnen houden op hun business.

Uitgesproken enthousiast?

Wil jij stagelopen bij een uitgesproken advocatenkantoor? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op onze website Werken bij Dommerholt Advocaten | Ontdek jouw uitgesproken kans kan je meer informatie vinden over de mogelijkheden.

Verenigingenweb
Cancel