Hoofdsponsor

Student-stage Notariaat

Baker McKenzie

Sector
Notariaat
Locaties Nederland
Amsterdam
Vangt aan op
09-11-2022

Student-stage Notariaat

Informatie
Wil jij écht weten hoe het eraan toegaat op een internationaal advocatenkantoor? Kom dan een student-stage lopen! Wij bieden je de mogelijkheid om 8 weken fulltime mee te lopen op ons kantoor. Baker McKenzie is één van ‘s werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoor, met 77 kantoren in 47 landen. Als eerste advocatenkantoor in Nederland met een internationale praktijk, heeft Baker McKenzie Amsterdam de meeste ervaring in de grensoverschrijdende advocatuur. In Amsterdam werken circa 200 advocaten, fiscalisten en notarissen voor internationale en Nederlandse topcliënten.

Functie
De sectie Corporate Structures richt zich op de ondernemingsrechtelijke transactie- en adviespraktijk en bestaat uit 3 notarissen, ongeveer 25 kandidaat-notarissen, paralegals en daarnaast advocaten. De leden van de sectie werken nauw samen met andere secties, waaronder Banking & Finance en Tax en maken deel uit van diverse internationale Baker McKenzie practice groups. Door een hechte internationale samenwerking met de andere 76 Baker McKenzie kantoren in de rest van de wereld, worden op ongeëvenaarde wijze, zowel grensoverschrijdende als puur lokale transacties begeleid. Als student-stagiaire van de sectie Corporate Structures ben je betrokken bij het structureren van vennootschappen in het kader van diverse transacties, zoals fusies en overnames, joint ventures en private equity investeringen. Je werkt mee aan projecten met de Baker McKenzie collega’s en je levert o.a. bijdrage door het doen van onderzoek en het schrijven van memo’s. Je wordt uitgedaagd om je kennis en ervaring creatief in te zetten. Uiteraard dragen wij zorg voor goede begeleiding en ben je ook welkom bij de sociale evenementen! Tevens bieden wij de mogelijkheid om na je stage bij ons werkzaam te blijven als werkstudent of als kandidaat-notaris.

Eisen
Baker McKenzie is altijd op zoek naar gemotiveerde student-stagiaires. Je kiest bewust voor een stage bij een groot, internationaal kantoor en kunt dit goed
motiveren. Je zit minimaal in het derde jaar van je studie Notarieel recht en beschikt over een goed CV (met enige nevenactiviteiten) evenals goede cijferlijst. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal. Je wilt jezelf ontwikkelen en je kennis verdiepen en verbreden in een internationale omgeving. Ook vind je het leuk om op sociaal vlak actief te zijn binnen de sectie.

Interesse
Ben jij klaar voor deze uitdaging en herken jij jezelf in bovengenoemde functieomschrijving? Solliciteer dan middels het sollicitatieformulier. We hebben gedurende het hele jaar ruimte voor student-stagiaires. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met onze recruiter Anne Lubbers via anne.lubbers@bakermckenzie.com of via 020 551 7135.

Verenigingenweb
Cancel