Hoofdsponsor

Vacature Paralegal Banking & Finance

Baker McKenzie

Focus
Banking & Finance
Sector
Advocatuur
Locaties Nederland
Amsterdam

Bedrijfsinformatie

Baker McKenzie is een van 's werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoren, met 77 vestigingen in 47 landen. Baker McKenzie staat bekend om zijn innovatieve, pragmatische en praktische benadering, waarbij we cliënten helpen kansen te grijpen, risico's te beperken en complexe zakelijke, juridische en fiscale vraagstukken op te lossen. Baker McKenzie was het eerste advocatenkantoor in Nederland met een internationale praktijk. Het heeft daardoor een schat aan ervaring in de grensoverschrijdende transacties. Binnen Baker McKenzie vertrouwen we wereldwijd op meer dan 4.200 gekwalificeerde juristen met lokale en internationale expertise. Baker McKenzie Amsterdam heeft een volledig geïntegreerde civiele, fiscale en notariële praktijk met circa 200 advocaten, fiscalisten en notarissen. Vanuit het kantoor in Amsterdam voorziet Baker McKenzie internationale en Nederlandse cliënten van advies op velerlei gebied.

Banking & Finance

Binnen de praktijkgroep Banking & Finance in Amsterdam treden wij in hecht teamverband op voor een breed scala van Nederlandse en buitenlandse financiële instellingen en ondernemingen op het gebied van Nederlandse en internationale financieringstransacties, securitisations, debt capital markets, structured finance en het financieel toezichtrecht.

Het team onderscheidt zich door een brede expertise en de mogelijkheid tot specialisatie die aansluit bij de interesse en vaardigheden van de individuele advocaat. Het Nederlandse team bestaat uit zestien advocaten en is sterk groeiende. Wij vinden het belangrijk dat jij denkt en werkt vanuit het team.

Functie

In hechte multidisciplinaire teams timmeren we aan de weg. We dagen je uit om je van je beste kant te laten zien. Je draait mee in ons Banking & Finance team en zult werken voor verschillende advocaat-medewerkers.

Het opstellen van corporate resolutions, circuleren van execution copies/handtekeningenpagina's, bijhouden van closing lists, registeren van pandaktes en bv het checken van draft documenten op cross references/definities etc  behoren tot jouw verantwoordelijkheid.

Je werkt in een informele setting waar kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Je bent daarom een sterke planner, haalt het maximale uit jezelf en levert je werk tot in de puntjes verzorgd af. Vanzelfsprekend ben je communicatief vaardig en haal je energie uit dienstverlenend werken.

Profiel

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze paralegal. Je hebt aantoonbare affiniteit met Banking & Finance. Je hebt een HBO- of WO studie in recht afgerond en kennis van het ondernemingsrecht in ruime zin. Daarnaast heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal en wil je in teamverband werken in een internationale omgeving aan grensoverschrijdende zaken.

Verenigingenweb
Cancel