Hoofdsponsor

Skills Week

Skills Week 2023: schrijf je hier in!

De derde editie van de Skills Week vindt plaats van 27 november tot en met 1 december 2024! Tijdens deze week krijg jij de kans om al je praktische vaardigheden naar een hoger niveau te tillen! Het ontwikkelen van soft skills staat centraal tijdens deze week. Wil jij jezelf klaar stomen voor je toekomst? Doe dan mee en Professionaliseer, Leer en Presteer!

 

Lees hieronder over de verschillende dagen die georganiseerd worden tijdens de Skills Week. Je kunt je hier los inschrijven voor alle dagen van de Skills Week en deelname is, m.u.v. het Etiquettediner, gratis!

 

Wil jij meer weten over de deelnemende kantoren? Bekijk de kantoorprofielen hier

Deelname aan de Skills Week is gratis en je kunt los deelnemen aan alle dagen!

Datum  Locatie   Activiteit en tijdstip
Maandag 27 november Café De Keyzer

Openingsborrel - 17:00 tot 19:00 uur: Tijdens de Openingsborrel trappen we de Skills Week af onder het genot van een (gratis) borrel! De nachtburgemeester van Groningen zal komen vertellen over het belang van soft skills en de winnaar van de prijzen van de Skills Week wordt bekendgemaakt! 

Dinsdag 28 november Rölinggebouw Trainingendag - 13:15 tot 16:00 uur: Deze dag bestaat uit twee onderdelen: een assessmenttraining (bij veel kantoren onderdeel van de sollicitatieprocedure) en een Legal English Training waarbij je getraind wordt op het gebruik van Engelse teksten in de context van het recht. 
Woensdag 29 november  EM2 - Suikerunieterrein

Carrièredag - 13:30 tot 18:00 uur: Op deze dag zal er een plenair gedeelte zijn met Damsté Advocaten - Notarissen, de Immigratie- en Naturalisatiedienst en IVY Professionals.  Daarnaast is het ook mogelijk om met beide een individueel gesprek te voeren. De dag wordt afgesloten met een borrel. Kom laagdrempelig meer te weten over hoe het is om te starten met jouw carrière! Je hoeft deze dag alleen te luisteren en niets te doen. 

IVY Proffesionals verzorgt een LinkedIntraining, Damsté een sollicitatietraining en de IND een pleittraining!

Donderdag 30 november Dorhout Advocaten & de Oude Rechtbank Running Case - kantoorbezoek en pleittraining - 13:30 tot 18:00 uur: Tijdens de Running Case breng je een bezoek aan Dorhout Advocaten in Groningen om een rondleiding te krijgen en te werken aan een casus. Vervolgens krijg je de kans om jouw standpunten te bepleiten in de Oude Rechtbank. Daarmee is deze dag een mooie oefening voor de Studentenrechtbank
Vrijdag 1 december   Hotel Schimmelpenninck Huys Etiquettediner - 18:30 tot 22:00 uur: tijdens het Etiquettediner leert Damsté jou over verschillende tafelmanieren. Deze tafelskills zullen later van pas komen tijdens een diner met een (potentiële) werkgever. Je zult op informele wijze met je medestudenten genieten van een heerlijk driegangendiner. Deelname bedraagt maar 5 euro voor een driegangendiner met consumpties!
Verenigingenweb
Cancel