Hoofdsponsor

Win mooie prijzen met je MyCB profiel!

Win mooie prijzen met je MyCB profiel!

Olivia van Rikxoort
24 april 2018
Je studententijd gaat over het maken van keuzes. Het volgen van colleges en het maken van tentamens zal jou niet klaarstomen voor de keuze die na het ontvangen van je bul op je wacht. Wat ga je na je studie doen? Je kunt na je studie rechten nog zoveel kanten op! De advocatuur, het bedrijfsleven, de overheid, het buitenland, het notariaat, het bankwezen, de rechterlijke macht, de wetenschap: de mogelijkheden zijn oneindig! Het is belangrijk hier op tijd over na te denken. En wij helpen je hier graag een handje bij door middel van MyCarrièreBoard! 
In 5 simpele stappen word je gematcht aan werkgevers die bij jou passen! Daarna kun je onder Mijn Top 3 zien welke kantoren, bedrijven en instellingen aansluiten bij jouw wensen! Ga naar onze website, kies voor JFV CarrièreBoard en log in met je JFV account.
  1. Wat is MyCarrièreBoard? 
  2. Check of je profielgegevens up to date zijn
  3. Vul je gemiddelde cijfer in 
  4. Vul je competenties in
  5. Geef aan wat jouw bedrijfsvoorkeuren zijn
Bekijk hier de video voor meer uitleg. Vergeet ook niet je bedrijfsvoorkeuren eens te veranderen om te zien wat dit met jouw top 3 doet! Het is namelijk een mooi moment om je MyCB-profiel in te vullen, te wijzigen of compleet te maken want je kunt hier fantastische prijzen mee winnen!

Dus wil jij kans maken op deze prijzen? Vul dan voor 20 mei je MyCB-profiel in!!

Verenigingenweb
Cancel