Hoofdsponsor

Carriere blog

JFV CarrièreTour Noord: Gezondheidsrecht

Olivia van Rikxoort
26 februari 2018

Heb jij interesse in het gezondheidsrecht of wil jij kennismaken met de advocatuur in Groningen? 

Op vrijdag 16 maart vindt de JFV CarrièreTour Noord plaats in Groningen. Tijdens deze tour zullen wij verschillende instellingen en kantoren bezoeken: het Martini Ziekenhuis, het Openbaar Ministerie en PlasBossinade Advocaten Advocaten en Notarissen. Deze dag zal in het licht staan van het gezondheidsrecht. 

Tijdens deze dag zal er ook gezellig in informele sfeer geluncht worden bij het Martini Ziekenhuis. Een unieke kans om in contact te komen met de deelnemende instellingen en kantoren! Daarnaast is er ook een mogelijkheid om je CV achter te laten. Deelname aan het evenement is geheel gratis en inclusief lunch. 

Maak je CV dus nu in orde en schrijf je in voor deze unieke kans om in contact te komen met het Martini Ziekenhuis, het Openbaar Ministerie en PlasBossinade!

Het vereiste puntenaantal om deel te kunnen nemen aan deze dag is 60 ECTS. Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar jfvcarriereboard@jfvgroningen.nl

Meld je aan!

Verenigingenweb
Cancel