Hoofdsponsor

SAVE THE DATE: Bedrijven- en Instellingendag vrijdag 9 februari 2018

SAVE THE DATE: Bedrijven- en Instellingendag vrijdag 9 februari 2018

Olivia van Rikxoort
30 november 2017

SAVE THE DATE: op vrijdag 9 februari 2018 sta jij in het Noordlease Stadion om meer dan 30 potentiële werkgevers te ontmoeten! 

Al jarenlang organiseert de JFV Groningen de meest onmisbare dag in het leven van een Groningse rechtenstudent. Op het grootste juridische recruitmentevenement van Noord Nederland laten wij jou zien waar je later terecht kunt komen. Hieronder een kleine greep uit de kantoren, bedrijven en instellingen die je op deze dag tegen zult komen:

  • Groot advocatenkantoor Houthoff 
  • Wereldwijd corporate services bedrijf Vistra
  • Het Openbaar Ministerie
  • Gronings advocatenkantoor TRIP 
  • De Rechtspraak
  • En nog 30 anderen!! Houd hiervoor onze website goed in de gaten!

Dit is hét moment om jezelf in de schijnwerpers te zetten! Geheel in ons thema ´Get in the picture´ kun jij jezelf deze dag aan de toekomst laten zien. Of je nu eerstejaars of masterstudent bent, iedereen hoort thuis op deze dag. Je kunt je tijdens de Bedrijven- en Instellingendag je oriënteren op de arbeidsmarkt of in een vergevorderder stadium van je studie een stage binnenslepen. 

Om je klaar te stomen voor de workshops zul je tijdens het plenaire gedeelte leren hoe je jezelf in the picture zet. Voor de gelegenheid hebben wij twee bekende personen uit het werkveld uitgenodigd. Niemand minder dan André Rouvoet, voormalig politicus, zal jullie vertellen over zijn loopbaan. Want ook een politieke carrière is weggelegd voor rechtenstudenten. Daarnaast zal Chrisje Zuur iets vertellen over haar carrière als bekend strafrechtadvocate.

Tijdens de Bedrijven- en Instellingendag is het op verschillende manieren mogelijk om in contact te komen met de aanwezige werkgevers. Zo kun je workshoprondes volgen, in aanmerking komen voor een individueel gesprek met een kantoor naar keuze, informeel borrelen op de netwerkborrel tijdens de banenmarkt of zelfs meedoen aan het kennismakingsdiner. 

Houd onze website en social media goed in de gaten voor meer informatie! 

Verenigingenweb
Cancel