Hoofdsponsor

Schrijvers & tweede correctoren

Elk blok zoeken we weer schrijvers en tweede correctoren voor het schrijven en controleren van collegeaantekeningen en uittreksels. De collegeaantekeningen en uittreksels worden gratis digitaal aangeboden voor JFV-leden. 
Wil jij studerend bijverdienen, lees dan meer informatie hieronder!

Schrijver
Als schrijver  ben je wekelijks bezig met maken van de collegeaantekeningen. Deze collegeaantekeningen worden wekelijks gepubliceerd voor JFV-leden. Voordat je begint worden er auteursrichtlijnen toegestuurd. Hierin staat beschreven hoe je het stuk moet opmaken. Het stuk wordt 2 keer gecontroleerd. Eén keer met de tussentijdse deadline door de commissie Studiefaciliteiten op opmaak. Indien er dan dingen zijn die nog niet kloppen, krijg je de mogelijkheid om dit aan te passen. Vervolgens wordt het stuk, wanneer het af is, nog beoordeeld door een tweede corrector aan de hand van een beoordelingsformulier.

Tweede corrector
Als tweede corrector heb je twee mogelijkheden. Of je checkt de collegeaantekeningen die wekelijks worden geschreven, of je controleert een (al bestaand) uittreksel van de voorgeschreven stof. Je checkt het stuk op opmaak, inhoud, spelling en grammatica. Indien je foutjes tegenkomt, verbeter je dit door middel van track changes. Ten slotte beoordeel je de kwaliteit van de collegeaantekeningen en uittreksels aan de hand van een beoordelingsformulier.

Bekijk hieronder wat je kan verdienen als schrijver of tweede corrector!

Schrijver Collegeaantekeningen

  • Voor collegeaantekeningen krijg je € 4,- per gevolgd college-uur (dus € 8,- per collegeblok).

Tweede Corrector Collegeaantekeningen

  • Voor het controleren van 7 hoorcolleges: een waardebon naar keuze t.w.v. €15,-
  • Voor het controleren van 14 hoorcolleges: een waardebon naar keuze t.w.v. €30,-

Tweede Corrector Uittreksel

  • Voor het controleren van (al bestaande) uittreksels krijg je € 1,- per gecorrigeerde pagina.

Wil jij je opgeven voor schrijver of tweede corrector voor blok 1 van studiejaar 2022-2023? Vul dan het formulier hieronder in en de Commissie Studiefaciliteiten neemt contact met je op. Twijfel je nog of wil je meer informatie, dan kun je ook altijd mailen naar: commissiestudiefaciliteiten@jfvgroningen.nl.

In dit formulier vragen wij om jouw persoonsgegevens. Voor informatie verwijzen we je graag naar onze privacyverklaring.

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonlijke gegevens

Schrijver of tweede corrector?

Vakken
Vak eerder gevolgd?

Opmerkingen
Verenigingenweb
Cancel