Hoofdsponsor

Lawbooks

Lawbooks | Samen gaan wij het tentamen halen.

Over Lawbooks

JFV Groningen biedt in samenwerking met Lawbooks studiehulp aan voor de verplichte eerstejaars-, tweedejaars- én derdejaarsvakken van de bachelor rechtsgeleerdheid aan de RUG. Lawbooks vervaardigt al 10 jaar lang studiehulp, exclusief voor de universitaire rechtenstudie op een select aantal universiteiten in Nederland. Door deze unieke specialisatie kunnen zij de beste kwaliteit bieden voor de scherpste prijs.

Door te kiezen voor Lawbooks bespaar je tijd, geld en weet je zeker dat je de beste studiehulp in huis haalt voor de scherpste prijs! Bij Lawbooks krijg je de studiehulp altijd op papier én digitaal voor één vast bedrag. Daarnaast kunnen wij garanderen dat alle producten van Lawbooks elk jaar grondig worden herzien, herschreven en aangepast aan de voorgeschreven tentamenstof van het huidige studiejaar. Dit werk wordt uitsluitend verricht door uitmuntende studenten, (afgestudeerde) juristen en meesters in het recht.

Ben je lid van JFV Groningen? Dan heb je mazzel! Als lid betaal je voor een Lawbooks samenvatting of Lexbook in de JFV Studiewinkel slechts €4,99! Niet-leden betalen voor een samenvatting in de winkel €7,50! Het loont dus om lid te worden, want je haalt je lidmaatschap er al uit door voor één blok studiehulp te kopen!

De producten

Als je studiehulp koopt bij Lawbooks kun je het volgende verwachten (tenzij anders aangegeven):

 • Samenvatttingen van de volledige tentamenstof (dus ook de arresten en de extra literatuur), digitaal en op papier.
 • Lexbooks: handige boekjes met stappenplannen, schema’s, oefenvragen én de bijbehorende antwoorden.
 • Lexclips: korte uitlegvideo’s van moeilijke leerstukken (alleen voor de eerstejaars).
 • Werkgroepantwoorden: Krijg toegang tot de nagekeken antwoorden van de werkgroepvragen. Deze verschijnen in je digitale leeromgeving (na de werkgroepen, we gaan niet valsspelen hé);
 • Toegang tot Lawbooks Online: Toegang tot de digitale leeromgeving van Lawbooks waar je de digitale versies van de samenvattingen en Lexbooks kunt raadplegen, alsmede de werkgroepantwoorden en de Lexclips.

De producten van Lawbooks zijn verkrijgbaar in de studiewinkel van JFV Groningen. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Bestel dan je samenvattingen eenvoudig online op www.lawbooks.nl/groningen. De papieren samenvattingen ontvang je, indien ze beschikbaar zijn, binnen 1 werkdag. Je krijgt na het afrekenen direct toegang tot de leeromgeving. 

Let op: Leden krijgen bij bestellingen in de webshop van Lawbooks géén korting. Je betaalt in de webshop €24,95 per vak. Het loont dus om je samenvattingen op te halen in de JFV Studieiwnkel!

NIEUW: De scherpste prijs én Premium Service?

Wil je het hele jaar door voordelig studeren met Lawbooks? Sluit dan direct aan het begin van het studiejaar een abonnement af op Lawbooks! Met een abonnement ontvang je alle studiehulp die je dit jaar nodig hebt, digitaal én op papier, voor één vast bedrag.

We hebben twee soorten abonnementen waaruit je kunt kiezen:

 1. Het studiewinkel abonnement: Met dit abonnement kun je gedurende het hele studiejaar de Lawbooks komen ophalen in de JFV Studiewinkel. Wij reserveren je samenvatting altijd dus je weet zeker dat jouw boekjes altijd voor je klaarstaan.
 2. Het bezorgabonnement: Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Sluit dan een abonnement af via de website van Lawbooks! Alle samenvattingen en Lexbooks worden dan gedurende het jaar gratis bij je thuisbezorgd. Let wel, abonnementen in de webshop van Lawbooks zijn duurder dan bij ons in de studiewinkel!

Waarom kiezen duizenden studenten in Nederland voor een abonnement op Lawbooks?

 1. Je krijgt direct toegang tot alle vakken en de reeds beschikbare materialen in de digitale leeromgeving van Lawbooks (die overigens uitmuntend werkt!);
 2. De bijbehorende papieren boekjes staan altijd voor je klaar! Zelfs als ze voor niet-abonnees zijn uitverkocht. Wij reserveren een exemplaar voor je.
 3. Géén automatische verlenging. Het jaarabonnement stopt automatisch op 31 juli 2023. Zo zit je nergens aan vast en dat is wel zo prettig;
 4. Met een abonnement bespaar je tientallen euro’s op jaarbasis! Een abonnement is dus echt de voordeligste keuze én je ontvangt gratis toegang tot enkele digitale cursussen, zoals ‘Juridisch Schrijven’ en ‘Taaltoets’. Ideaal om enkele cruciale vaardigheden op te poetsen.

Wil je meer informatie over Lawbooks? Check dan even www.lawbooks.nl/groningen.

Verenigingenweb
Cancel