HoofdsponsorTrip logo

Lawbooks

Je beste studievriend!

Samenvattingen en Oefenpakketten

JFV Groningen biedt in samenwerking met Lawbooks samenvattingen en oefenpakketten aan voor de verplichte eerste- en tweedejaars vakken, alsmede voor de populaire derdejaars vakken van de bachelor Rechtsgeleerdheid. De kwaliteitssamenvattingen van Lawbooks bevatten:

  • De voorgeschreven literatuur;
  • Arrestanalyses (voorzien van de relevante rechtsoverwegingen);
  • Handige stappenplannen;
  • Tips & Tricks van studenten die het vak al hebben gevolgd; en
  • De nagekeken uitwerkingen van de werkgroepopdrachten.

De oefenpakketten van Lawbooks bestaan uit kennis-, stelling-, casus- en jurisprudentievragen gebaseerd op oude (oefen)tentamens en werkgroepopdrachten. De samenvattingen én oefenpakketten van Lawbooks™ zijn exclusief verkrijgbaar bij de studiewinkel van JFV Groningen.

Daarnaast zullen in de loop van dit studiejaar ook de Lawbooks Essentials verschijnen. Dat zijn handige en compacte studieboekjes die de essentie van één rechtsgebied eenvoudig uitleggen met behulp van duidelijke en overzichtelijke schema's en stappenplannen. De Essentials zijn speciaal geschreven voor universitaire rechtenstudenten en zijn afgestemd op de stof die gedoceerd wordt aan de Nederlandse universiteiten. Zo kun je snel en eenvoudig een rechtsgebied onder de knie krijgen voor het tentamen.

Wil je korting op de samenvattingen en oefenpakketten?

Wil je het hele jaar door voordelig studeren met de kwalitatief hoogstaande samenvattingen en oefenpakketten van Lawbooks? Word dan lid van JFV Groningen! Je betaalt dan voor een samenvatting slechts €4,99 in plaats van €7,50!

Over Lawbooks

Lawbooks is het initiatief van een groep gemotiveerde juristen die ruimte zag voor verbetering. Lawbooks legt zich volledig toe op de vervaardiging van studie-ondersteunende materialen voor de universitaire rechtenstudie. Door deze unieke specialisatie heb je altijd gegarandeerd de beste kwaliteit. De zorg die Lawbooks heeft voor haar producten komt terug in elk detail: van de pagina-indeling tot het gekozen lettertype. Elke boekje is maatwerk. Daarnaast worden de samenvattingen en oefenpakketten elk jaar grondig herzien, waardoor elk boekje altijd up-to-date is. Door te kiezen voor Lawbooks investeer je in jezelf. Al duizenden studenten gingen je voor.

Verenigingenweb
Cancel