Hoofdsponsor

Sollicitatie Commissie Studiefaciliteiten

JFV zoekt jou!

Ben jij een eerstejaars rechtenstudent en lijkt het je leuk de Commissie Studiefaciliteiten te versterken? Solliciteer dan nu voor een plek binnen deze commissie! De Commissie Studiefaciliteiten zal aankomend jaar de JFV Studieweken, De Slimste Rechtenstudent en de JFV Boekenmarkt organiseren. Daarnaast bemant een duo van de commissie iedere maandag voor twee uurtjes de JFV Studiewinkel waardoor je veel in contact staat met medestudenten! Naast het inhoudelijke gedeelte is een commissie doen natuurlijk vooral heel gezellig!

JFV Studieweken

Tijdens de studieweken kunnen leden van de JFV op een externe locatie in de binnenstad komen studeren. Ze krijgen dan een gratis lunch aangeboden en jij als lid van de Commissie Studiefaciliteiten leidt alles in goed banen! Je kunt zelf natuurlijk ook gebruik maken van de studiefaciliteiten. 

De Slimste Rechtenstudent

De JFV geeft haar eigen draai aan het televisieprogramma De Slimste Mens! De Slimste Rechtenstudent is een leuke invulling van het bekende tv-programma en wordt gehouden in Café De Keyzer. Het is een onwijs gezellige avond met veel fanatieke deelnmeners!

De JFV Boekenmarkt

De eerstejaars krijgen gelijk een vliegende start bij hun eerste studiejaar. Bij de boekenmarkt komen de eerstejaars hun boeken voor het eerste semester halen en als lid van de Commissie Studiefaciliteiten zorg jij dat alles bij de juiste persoon terechtkomt!

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonlijke informatie


Contactgegevens

Motivatie
Verenigingenweb
Cancel