HoofdsponsorTrip logo

Mededelingen

Bestel nu je boeken!

Op maandag 19 oktober is de collectieve bestelperiode weer ingegaan voor periode 2 van dit collegejaar. Dit betekent dat jij als lid van de JFV je boeken nu kan bestellen met 10% korting op jfvboeken.nl. Je hebt tot en met zondag 1 november om te profiteren van deze korting. De bestelde boeken kun je laten thuisbezorgen of afhalen in de JFV Studiewinkel. In de studiewinkel kun je daarnaast ook gratis tabjes, pennen en markers meenemen en kun je flashcards halen om de tentamens maximaal voor te bereiden. Bereid je dus alvast goed voor op periode 2 en klik hier om je boeken te bestellen!

Nog geen lid van de JFV? Dit kost slechts enkele minuten en biedt vele voordelen zoals deze korting op boeken, collegeaantekeningen en uittreksels. Daarnaast wordt je op de hoogte gehouden van alle activiteiten die de JFV organiseert waar je aan kan deelnemen. Klik hier om lid te worden!

Tot snel op de JFV Studiewinkel!

Verenigingenweb
Cancel