Hoofdsponsor

Juridisch Magazine In Casu

De JFV brengt vier keer per jaar haar eigen Juridisch Magazine In Casu uit! Hierin lees je verschillende interessante artikelen over het betreffende thema. Ook wordt er vier keer per jaar In Casu de Podcast uitgebracht, waarbij een spreker je meer vertelt over het thema van die editie! 

De eerste editie na de zomer trapt af met het onderwerp: opsporingsmethoden van de politie. Van undercover infiltreren tot het plaatsen van afluisterapparatuur of het betreden van een woning: met verschillende methoden zorgt de politie voor handhaving van de rechtsorde. Daarmee zijn zij niet weg te denken uit onze samenleving. Wat zijn precies hun opsporingsmethoden? Wanneer mogen deze ingezet worden? En: hoever mag de politie eigenlijk gaan? Al deze vragen komen aan bod in deze eerste editie van de In Casu.

De tweede editie staat volledig in het teken van het Jeugdrecht. Van uithuisplaatsing tot radicalisering of jeugdgevangenissen: er valt genoeg te bespreken en te lezen over dit onderwerp. Kinderen hebben de toekomst en daarom is het belangrijk om ten alle tijden in het belang van het kind te denken. Dit wordt uitvoerig besproken in deze tweede editie van de In Casu.

Verenigingenweb
Cancel