HoofdsponsorTrip logo

Juridisch Magazine In Casu

De JFV brengt vier keer per jaar haar eigen Juridisch Magazine In Casu uit! Hierin lees je verschillende interessante artikelen over het betreffende thema. Ook wordt er vier keer per jaar In Casu de Podcast uitgebracht, waarbij een spreker je meer vertelt over het thema van die editie! 

Na een bewogen zomer waarin niet alleen de georganiseerde groeperingen in Nederland, maar van over de hele wereld van zich hebben laten horen, behandelen de redacteuren verschillende onderwerpen omtrent dit thema. De redactie gaat in de eerste editie in op de 'Georganiseerde Misdaad'. Er worden verschillende thema's besproken zoals de Kroongetuigeregeling, motorbendes, witwassen en nog veel meer. Lees deze editie hier

In de tweede editie van de In Casu zal de redactie weer een ontzettend actueel onderwerp belichten, namelijk de gezondheid van onze planeet. De aarde staat voor vele uitdagingen op het gebied van het klimaat waar wij in leven. We zullen ons buigen over verschillende onderwerpen omtrent het milieurecht zoals duurzame energie, de stikstofcrisis en belangrijke zaken. Lees hier de tweede editie. 

In de derde editie zijn de redactieleden in de wereld van de millennials gedoken: Generatie Y. De generatie opgegroeid met alle technologische ontwikkelingen. Voor welke dilemma’s worden personen geboren begin jaren 1980 en eind jaren 1990 gesteld? Thema's als het leenstelsel, vrouwenquotum, huisvestingsprobleem en andere belangrijke topics zullen belicht worden. 

In de vierde en tevens laatste editie van de In Casu dit jaar zal de redactie dieper ingaan op het coronavirus en de gevolgen voor onze samenleving. Verschillende thema's zoals werkgeversaansprakelijkheid, vaccinatieplicht en digitale identiteitsplicht worden behandeld. Lees hier de vierde editie. 

Verenigingenweb
Cancel