Hoofdsponsor

In Casu de Podcast

De JFV brengt vier keer per jaar haar eigen Juridisch Magazine In Casu uit! Hierin lees je verschillende interessante artikelen over het betreffende thema. Ook wordt er vier keer per jaar In Casu de Podcast uitgebracht, waarbij een spreker je meer vertelt over het thema van die editie! 

In de laatste aflevering van dit seizoen van In Casu de Podcast zijn Teun van Dam en Bas van Houttum in gesprek gegaan met Verslavingszorg Noord Nederland. Ze zijn samen in gesprek gegaan over drugsgebruik van studenten en alles wat daarbij komt kijken.

Luister deze aflevering hier!

Emma Kalender en Sanne Breimer zijn in gesprek gegaan met officier van justitie Jouke Osinga over het thema 'opsporingsmethoden van de politie'! 

'U liegt zo hard dat mijn oren er pijn van doen' Dit en meer kan je beluisteren in de eerste podcast van dit seizoen.

Luister de podcast hier

In de tweede aflevering van dit seizoen zijn Amarins Riemersma en Niek Bruins in gesprek gegaan met familie- en kinderrechter Bart Tromp. Hij is bekend van het programma 'Wordt u al geholpen?'

Luister de tweede aflevering hier!

In de derde aflevering van de podcast zijn Ilona Kuipers en Fiona Thelen in gesprek gegaan met Elise Troll, senior privacy advocaat bij Kennedy van der Laan. Een van de spectaculaire dingen die zij heeft gedaan, is haar werk voor Soa Aids Nederland en hun nieuwe platform Ugly Mugs NL. Via dit platform kunnen sekswerkers beschermd worden tegen klanten die in het verleden (seksueel) geweld hebben gepleegd. 

Luister deze aflevering hier!

Verenigingenweb
Cancel