Hoofdsponsor

Alumni Vragenbank

De JFV Groningen heeft Alumni Vragenbank opgezet. De vragenbank maakt het mogelijk om je verder te oriënteren op de arbeidsmarkt met hulp van Alumni van de JFV. Het doel van de vragenbank is het geven van tips of het delen van ervaringen uit het werkveld voor studenten. Dit is de ideale manier om je te verdiepen in het juridisch beroepenveld. Ben jij benieuwd hoe het is om bij een groot advocatenkantoor te werken, of wil jij juist liever werken in het bankwezen? In onderstaand formulier kun je aangeven wat jouw voorkeur is wat betreft sector, focus, bedrijfsomvang en locatie.

Nadat je je hebt aangemeld, zullen wij zo snel mogelijk proberen de optimale Alumni voor jou te vinden. Als er een Alumnus gevonden is, krijgt deze een kopie van jouw aanvraag. Vervolgens zal de Alumnus contact met jou opnemen.

Weet je nog niet helemaal waar je interesses liggen? Vul dan eerst je MyCarrièreBoard-profiel in en kijk in jouw 'Top 3' welke kantoren, bedrijven of instellingen het beste bij jou passen!

Bij vragen kan je altijd contact opnemen met de Commissaris JFV CarrièreBoard via carriereboard@jfvgroningen.nl.

In dit formulier vragen wij om jouw persoonsgegevens. Voor informatie verwijzen we je graag naar onze privacyverklaring.

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonlijke informatieBedrijfsvoorkeuren

Vul hier je bedrijfsvoorkeuren in, zo kunnen wij je vraag aan de bij jou passende Alumnus van de JFV stellen. Heb je je bedrijfsvoorkeuren al ingevuld bij je MyCarrièreBoard-profiel? Dan kan je deze sectie overslaan en dan zullen wij rekening houden met je opgegeven bedrijfsvoorkeuren! 

Je kan ervoor kiezen om 1 optie aan te vinken, maar als je meerdere opties wilt openhouden kun je er ook zoveel aanvinken als jij wilt. Dit geldt voor alle bedrijfsvoorkeuren. Waar liggen jouw interesses? Vink deze aan onder Focus. Wil je graag in een groot bedrijf werken of past een klein kantoor beter bij jou? Maak deze keuze onder Bedrijfsomvang. In welke regio van Nederland wil je graag werken? Vul dit in bij Locatie Nederland. Vind je het belangrijk dat een kantoor of bedrijf een vestiging heeft in het buitenland? Dit kun je aangeven onder Vestigingen WereldwijdVerenigingenweb
Cancel