Hoofdsponsorlogo trip

Cees Advocaten

Website
www.cees.nl/nl/studentstage-bij-cees
Focus
Arbeidsrecht, Civiel recht, IT-recht, Insolventierecht, Huurrecht, Intellectueel Eigendomsrecht, Ondernemingsrecht, Vastgoed
Sector
Advocatuur
Locaties Nederland
Den Haag
Bedrijfsomvang
50 - 100

Over Cees Advocaten

Cees is een topkantoor in de regio Haaglanden op het gebied van ondernemingsrecht en vastgoed. Cees is de grootste insolventiespecialist van Zuid-Holland en toonaangevend op het gebied van arbeidsrecht, tuinbouw en energie. De ‘gewone’ naam Cees illustreert dat wij weinig waarde hechten aan status. Bij Cees is ieders bijdrage belangrijk en voelt niemand zich ergens te goed voor. Cees is bijzonder, juist omdat hij gewoon is.

Cees gelooft dat je alles moet geven wat je in je hebt om het beste uit elkaar te halen. Dat lukt alleen als het gezamenlijk belang voorop staat. Elkaar versterken is het motto. Voor Cees is de relatie met elkaar belangrijker dan de eigen prestatie. Deze filosofie hanteert Cees ook intern. Bij Cees is het team belangrijker dan het individu en gaat de opleiding en ontplooiing van de medewerkers boven alles. Cees heeft een dynamische en informele werkomgeving met een zakelijk karakter. Daarnaast is Cees geregeld aanwezig op externe evenementen, zoals hardloopwedstrijden. Ook intern vinden diverse evenementen plaats, zoals onze jaarlijkse skivakantie, borrels, zomer BBQ en kerstdiner.

Vacatures en stages

Verenigingenweb
Cancel