Hoofdsponsorlogo trip

Dommerholt Advocaten

Website
https://www.dommerholt.nl/nl/dommerholt-als-werkgever/
Focus
Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Civiel recht, IT-recht, Insolventierecht, Milieurecht, Aansprakelijkheidsrecht, Gezondheidsrecht, Huurrecht, Mededingingsrecht, Intellectueel Eigendomsrecht, Ondernemingsrecht, Vastgoed, Corporate, Procespraktijk, Erfrecht, Aanbestedingsrecht, M&A, Verzekeringsrecht, Arbitrage , Banking & Finance
Sector
Advocatuur
Locaties Nederland
Groningen, Regio Noord-Nederland, Regio Oost-Nederland
Bedrijfsomvang
25 - 50

Over Dommerholt Advocaten

UITGESPROKEN ONDERNEMEND!

Omdat we bij Dommerholt Advocaten de business van ons klanten begrijpen en kennen, zijn we in staat om snel en efficiënt de juridische problemen van onze klanten op te lossen. Onze oplossingen zijn pragmatisch, creatief en efficiënt waardoor we voor de klant snel en niet duurder dan nodig zijn. We regelen de zaak waar het kan en procederen waar het moet. Dat waarderen onze klanten en daarom komen ze bij ons terug. Zo bouwen we samen aan een goede en langdurige relatie en dat zorgt ervoor dat we adequaat kunnen inspelen op de ontwikkelingen bij onze klanten. We zijn gevestigd in Noordoost Nederland; onze advocaten werken verspreid over 5 vestigingen waardoor we steeds dichtbij de klant opereren.

UITGESPROKEN WERKGEVER!

Bij ons is je baan meer dan alleen het werk. De sfeer bij Dommerholt is informeel, we zijn laagdrempelig. We lopen makkelijk bij elkaar binnen om te sparren. We zijn no-nonsense en hebben oog en oor voor elkaar. We zijn betrokken en dat zorgt ervoor dat we elkaar én elkaars kwaliteiten kennen. Dit bevordert de samenwerking, ook over de vestigingen heen. BETER! Dat zijn wij als advocatenkantoor in onze regio. Elke dag leren en kijk hoe iets beter kan, is onze tweede natuur. Ontwikkeling en opleiding staat bij ons hoog in het vaandel.

UITGESPROKEN ORIËNTATIE!

Regelmatig bieden wij studenten de kans om bij ons een kijkje in de keuken te nemen om kennis te maken met het vak. Tijdens de stage krijg je de kans om iets van het vak te ervaren en te leren. Het is geen eenrichtingsverkeer, je moet de kansen ook pakken. De stages duren gemiddeld 6 weken en daarbij krijg je de mogelijkheid om je breed te oriënteren en met veel collega’s op te trekken. We betrekken je graag bij alle zaken en besprekingen. Als je je net als wij uitgesproken ondernemend opstelt, kan zo’n stage je veel te bieden hebben. Ook ben je van harte welkom bij de informele activiteiten zoals de lunch en de borrels. Zo leer je niet alleen het vak, maar ook onze organisatie echt van binnen kennen.

We zijn no-nonsense en hebben oog en oor voor elkaar.

UITGESPROKEN AANGESPROKEN?

Je kunt ons regelmatig vinden op evenementen die georganiseerd worden voor rechtenstudenten. Zo geven we elk jaar een inspirerende en interactieve workshop op de BID en staan we met een enthousiast team op de banenmarkt. Ook doen we mee aan de Legal Experience; een kantoorbezoek aan een van onze vestigingen hoort daarbij. We zorgen voor een actieve middag waarin je kennismaakt met een aantal van onze advocaat-stagiairs, advocaat-medewerkers en partners. De middag wordt afgesloten met een goede borrel. Ook op andere momenten kun je met ons kennismaken. Voor vragen kun je gerust contact opnemen met een van onze advocaat-stagiairs of met een collega van HR. Denk je dat jij past bij Dommerholt voor een studentstage of een start als advocaat-stagiair, stuur dan je motivatie, je cv en je studieresultaten naar hr@dommerholt.nl.

Vacatures en stages

Verenigingenweb
Cancel