HoofdsponsorTrip logo

Vistra

Website
https://magnet.me/a/company/vistra/timeline
Focus
Ondernemingsrecht, Vastgoed, Tax, Corporate, Banking & Finance
Sector
Bedrijfsleven
Locaties Nederland
Amsterdam, Rotterdam
Locaties Wereldwijd
Europa, Azië, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oceanië, Midden-Oosten
Bedrijfsomvang
200 - 300

Over Vistra

Je volgt een juridische studie of bent net afgestudeerd en je bent op zoek naar een uitdagende baan, maar….je wilt eigenlijk niet de advocatuur in. Je bent breed geïnteresseerd, wilt liever een generalistischer rol binnen het bedrijfsleven, waarbij je meerdere ballen in de lucht mag houden. En je wilt graag relatief snel kunnen doorgroeien.

Dan is Vistra iets voor jou! 

Vistra is een corporate service provider: wij zorgen voor de vestiging, het bestuur, juridische en financiële administratie/boekhouding en trust services voor fondsen, corporates en natuurlijke personen vanuit de hele wereld. Wanneer een internationaal bedrijf een Nederlandse entiteit (vaak een B.V.) wil oprichten, biedt VISTRA uitkomst om hier voet aan de grond te krijgen.

Onze corporate lawyers, financial account managers en compliance officers zorgen er gezamenlijk voor dat een entiteit financieel en juridisch goed gerund wordt en dat alles ten alle tijden compliant is. Zij staan hiervoor dagelijks in contact met de klant, collega’s uit het buitenland en toezichthouders, zoals De Nederlandse Bank.

Bij VISTRA werken in Nederland ongeveer 300 medewerkers (Amsterdam Zuidas). Het is een internationaal bedrijf met ruim 2.500 collega’s in meer dan 40 landen. Ons kantoor op de Zuidas is een van de grootste kantoren. Wij werken voor een breed scala aan (internationale) cliënten, zoals multinationals, private equity- en vastgoedbedrijven, fondsbeheerders en vermogende particulieren. 

Starten in het Vistra Traineeship als Junior Corporate Lawyer

Jaarlijks start in maart en september het VISTRA Traineeship. Jij kunt daar in starten, in de functie van ‘Junior Corporate Lawyer’. Je bent dan onderdeel van een Client Service Team wat bestaat uit ongeveer 7 tot 10 collega’s. Jij werkt mee aan de corporate housekeeping (organisatie) van de Nederlandse entiteiten van onze cliënten.

Je hebt als Jr. Corporate Lawyer gemiddeld 40 cliënten, waarmee je vanaf dag één voortdurend in contact staat. Heel afwisselend en breed. Je werkt nauw samen met onder andere advocaten, financieel adviseurs en fiscalisten. 

Doorgroeien kan sneller dan je denkt, juist omdat je voor zoveel verschillende cliënten een breed scala aan juridische werkzaamheden verricht. Voor je het weet ben je Medior, of Senior Corporate Lawyer.

Onze wereld is groter dan de Zuidas

Wij kijken verder dan alleen onze eigen business en het uitvoeren van onze werkzaamheden. Zo is Vistra wereldwijd gestart met een Corporate Social Responsibility (CSR) beleid, waarbij wij ons richten op 3 pijlers; educatie, milieu en kinderen.

Bij Vistra besteedt iedere werknemer in Nederland 1 werkdag per jaar aan een activiteit in het kader van dit CSR beleid. Je kunt bijvoorbeeld helpen bij de Olympische Sportweek, geld ophalen door trappen te lopen in de Arena, of ondersteunen bij het Kinderbeestfeest in Artis.

Hartstikke leuk: het geeft extra voldoening en draagt bij aan het ‘we doen het met z’n allen’ gevoel. En dat is merkbaar bij Vistra.

En behalve werken…

Wanneer je bij ons start – in het Traineeship – ben je gelijk onderdeel van een groep trainees, maar ook van jouw team. En het is niet alleen leuk om met elkaar werk te verzetten voor onze cliënten, maar ook om met elkaar sociaal en sportief bezig te zijn. We nemen het met een eigen team op tegen andere kantoren in de voetbalcompetities op de Zuidas en ook kun je de Amstel Gold Race meefietsen. En voor bijna niks kun jij onbeperkt fitnessen, zwemmen, crossfitten of yoga beoefenen bij Vondelgym Zuid of bij Club Sportive. 

Met een aantal tafelvoetbaltafels op de werkvloer is er ook tijdens het werk tijd voor ontspanning en worden er fanatieke wedstrijdjes gespeeld.

En we hebben een eigen bar. Elke werkweek sluiten we daar af met een gezellige borrel.  

Kom je anders een kop koffie drinken?

Onze Corporate Recruiter Coosje Knape vertelt je alles over het werken bij Vistra en ons Traineeship: Recruitment.amsterdam@vistra.com.

Vacatures en stages

Verenigingenweb
Cancel