Hoofdsponsorlogo trip

KienhuisHoving

Website
https://www.kienhuishoving.nl/nl/
Focus
Ambtenarenrecht, Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Civiel recht, IT-recht, Insolventierecht, Milieurecht, Staatsrecht, Aansprakelijkheidsrecht, Gezondheidsrecht, Huurrecht, Mededingingsrecht, Europees recht, Intellectueel Eigendomsrecht, Ondernemingsrecht, Personen- en familierecht, Vastgoed, Corporate, Procespraktijk, Erfrecht, Aanbestedingsrecht, M&A, Verzekeringsrecht, Banking & Finance
Sector
Advocatuur, Notariaat
Locaties Nederland
Regio Oost-Nederland
Bedrijfsomvang
100 - 150

Over KienhuisHoving

Bij KienhuisHoving advocaten en notarissen werken ongeveer 125 medewerkers, waarvan zo’n 75 juridisch specialisten.

Wij werken voornamelijk voor ondernemingen, instellingen en overheden. In onze thuismarkt Oost-Nederland, maar vaak ook landelijk en grensoverschrijdend. In een aantal branches zijn wij goed vertegenwoordigd, zoals bouw, gezondheidszorg, overheid en woningcorporaties. Dat heeft er toe geleid dat er binnen KienhuisHoving onder andere een branchegroep Gezondheidszorg en Bouw zijn opgezet. Cliënten die grensoverschrijdend zaken doen ondersteunen we met onze German Desk. Bovendien adviseren en procederen wij op vrijwel alle rechtsgebieden.

Daarnaast delen wij graag onze kennis door middel van de KienhuisHoving Academy. Juridische kennis toegepast op actuele praktijkcases. Het brengt mensen en organisaties verder.

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de maatschappij. Met de KienhuisHoving Foundation ondersteunen wij kinderen in de regio bij hun ontwikkeling. Want ieder kind moet zich kunnen ontwikkelen zoals hij/zij dat zelf wil. En als zij daarvoor niet alles tot hun beschikking hebben, helpen wij hen daar graag bij.

Vacatures en stages

Verenigingenweb
Cancel