HoofdsponsorTrip logo

Damsté advocaten - notarissen

Website
https://www.damste.nl/werken-bij
Focus
Ambtenarenrecht, Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Economisch strafrecht, IT-recht, Insolventierecht, Milieurecht, Staatsrecht, Strafrecht, Aansprakelijkheidsrecht, Gezondheidsrecht, Huurrecht, Mededingingsrecht, Europees recht, Intellectueel Eigendomsrecht, Ondernemingsrecht, Personen- en familierecht, Vastgoed, Procespraktijk, Cassatie en Hoger Beroep, Erfrecht, Aanbestedingsrecht, M&A, Verzekeringsrecht, Arbitrage
Sector
Advocatuur, Notariaat
Locaties Nederland
Amsterdam, Regio Oost-Nederland
Bedrijfsomvang
100 - 150

Over Damsté advocaten - notarissen

Dagelijks werken we met meer dan honderd specialisten aan de meest uiteenlopende vragen van onze cliënten. Gedreven specialisten vanuit verschillende expertises werken nauw met elkaar samen en halen zo het beste in zichzelf en elkaar naar boven.
We geven jou de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en kansen voor jezelf te creëren. Of het nu gaat om je vakkennis verder te verdiepen of een nieuw rechtsgebied in de markt te zetten: we helpen je graag op weg!
We denken liever in mogelijkheden dan in de beperkingen van ons kunnen. Zo krijgen we ideeën van de grond, blijven we onze cliënten verrassen en weten we elkaar steeds weer te inspireren en motiveren.
We geven jou de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en kansen voor jezelf te creëren.
We houden van ons vak en om scherp te blijven geven we je ook de ruimte om afstand te nemen. De juiste balans tussen werk en privé houd je fris en maakt je een betere advocaat of notaris.

Wat voor advocaat of notaris wil jij worden?

Verenigingenweb
Cancel