HoofdsponsorTrip logo

Kandidaat-notaris starter

HVG Law

Sector
Notariaat
Locaties Nederland
Rotterdam
Vangt aan op
11-05-2021
Duurt tot
11-03-2022

Hoe word jij een Candidate Civil Law Notary bij HVG Law?
Ben jij (bijna) afgestudeerd en heb jij interesse in notarieel recht waarbij de focus ligt op de Corporate M&A expertise? En ben jij op zoek naar een kantoor waar jij jezelf kan ontwikkelen tot een ervaren en specialistische kandidaat-notaris? Wil jij werken in een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur? Solliciteer dan snel en wie weet word jij onze nieuwe kandidaat-notaris!

 Hier herken jij jezelf in

 • Je bent een (bijna) afgestudeerde WO-student Notarieel Recht met uitstekende studieresultaten.
 • Je bent sociaal, hebt een flexibele werkhouding en bent pro-actief, waarbij we ambitie en creativiteit graag terugzien.
 • Je staat stevig in de schoenen, bent communicatief sterk en je durft kritisch te zijn.
 • Je bent een teamplayer, maar je bent ook in staat om zelfstandig te werken.

 Jouw nieuwe baan en werkplek

 • Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-)notarissen behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en het notariaat in Nederland. HVG Law biedt hoogwaardig juridische dienstverlening vanuit een brede en multidiscipilnaire context. Onze strategische alliantie met EY Tax stelt ons in staat vraagstukken integraal te benaderen; niet alleen juridisch, maar ook financieel en fiscaal.
 • HVG Law opereert op nationale en internationale schaal met kantoren in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht en onze Dutch Legal Desks (Donahue & Partners LLP) in de Verenigde Staten (New York, Chicago en San José). We zijn onderdeel van het global EY Law netwerk.
 • HVG Law is voor haar vestiging in Rotterdam op zoek naar een startende kandidaat-notaris ondernemingsrecht. Binnen deze expertise adviseren de (kandidaat-)notarissen op het gebied van (internationaal) ondernemingsrecht: (grensoverschrijdende) (her)structureringen, samenwerkingsverbanden, (management)participaties, fusie en overnames (M&A) en corporate governance.
 • Binnen de notariële ondernemingsrechtelijke expertise werkt een team dat zich kenmerkt door passie voor het vak, gezond verstand en gedrevenheid om praktische resultaten voor onze cliënten te realiseren. Multidisciplinaire samenwerking met zowel specialisten van HVG Law en EY is een belangrijk onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden.

 Dit zoek jij verder in een baan

 • Een middelgroot advocatenkantoor met advocaten en (kandidaat-)notarissen die actief zijn op alle rechtsgebieden die voor ondernemingen en instellingen relevant zijn.
 • Een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur. Een hecht team waarmee hard wordt gewerkt, maar waar ook veel ruimte is voor sociale activiteiten buiten werktijden. Wij bieden een uitstekende wijze van working from home en wij hebben aandacht voor een goede work-life balance.
 • Een advocatenkantoor waar persoonlijke groei en ambities veel aandacht krijgen. Bij ons staan training en voortgang voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis. Dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en je neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen.
 • Heb jij interesse of affiniteit met Legal Tech? Dan ben jij bij HVG Law op de juiste plek! Het Future of Law Team levert een bijdrage aan innovaties ten behoeve van HVG Law en haar cliënten.
 • HVG Law kenmerkt zich door passie voor het vak, gezond verstand en gedrevenheid om praktische resultaten voor de cliënten te boeken. Wij bieden de mogelijkheid om daaraan actief mee te werken. Een rol met uitstekende arbeidsvoorwaarden, zeer veel opleidingsmogelijkheden en goede perspectieven.

Lijkt dit je wat? Dan kun jij onderdeel worden van het HVG Law Team.

Graag ontvangen wij jouw CV, motivatiebrief, cijfers (Bachelor en Master) en eventuele stagebeoordelingen.

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met Eva van der Laan (Corporate Recruiter) via eva.van.der.laan@hvglaw.nl of 0652465698.

Verenigingenweb
Cancel