HoofdsponsorTrip logo

Stage Advocatuur

Loyens & Loeff

Sector
Advocatuur
Locaties Nederland
Amsterdam
Vangt aan op
29-03-2021
Duurt tot
11-03-2022

Wil jij weten hoe de praktijk en de sfeer is bij Loyens & Loeff? Een uitdagende full-time stage van twee maanden biedt de mogelijkheid om wederzijds kennis te maken.

Tijdens een binnenlandse stage draai je volledig mee binnen de praktijk. Je werkt samen met advocaten, kandidaat-notarissen en fiscalisten en voert diverse werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het opstellen van memo’s, het doen van jurisprudentieonderzoeken en het bijwonen van gesprekken met cliënten. Je persoonlijke mentor begeleidt jou tijdens je stage. Naast dat je ons kantoor goed leert kennen, ontmoet je ook de andere stagiair(e)s en werkstudenten tijdens de verschillende sociale activiteiten die we organiseren.

Waar
Je kunt kiezen of je in onze Amsterdamse of Rotterdamse vestiging stage wilt lopen. In Rotterdam kun je kosteloos gebruik maken van het Loyens & Loeff appartement wanneer je buiten Rotterdam woont.
NB: Door COVID-19 is het helaas (vooralsnog) niet mogelijk om op kantoor te werken, maar we organiseren digitale contactmomenten met het gehele team en ook digitale koffiemomenten met individuele medewerkers en borrels op afstand.

Voor wie
Derdejaars bachelor- en masterstudenten Nederlands recht, notarieel recht, fiscaal recht en/of fiscale economie.

Duur
Twee maanden, full-time.

Vergoeding
€ 750,- bruto per maand.

Sollicitatieprocedure
De procedure bestaat uit een schriftelijke voorselectie (motivatiebrief, cv, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen), gevolgd door een gesprek met twee advocaten uit de student-stagiaire commissie. Voor meer vragen omtrent een stage binnen de advocatuur kun je contact opnemen met Sjifra of Tim via onderstaande gegevens. We zien graag jouw sollicitatie tegemoet!

Sjifra.de.Vries@loyensloeff.com
+31205785184
+31682419791

Tim.Voogd@loyensloeff.com
+31205785076
+31682668346

Verenigingenweb
Cancel