HoofdsponsorTrip logo

Advocaat-stagiair(e)

Loyens & Loeff

Sector
Advocatuur
Locaties Nederland
Amsterdam
Vangt aan op
29-03-2021
Duurt tot
11-03-2022

Ben jij (bijna) klaar met je juridische master en wil jij werken voor cliënten die behoren tot de top van het bedrijfsleven? Solliciteer dan nu als advocaat-stagiair(e)!

Als advocaat-stagiaire bij Loyens & Loeff word je, binnen een informele cultuur, opgeleid tot een ervaren advocaat. Vanaf het eerste moment draai je volledig mee in de praktijk. Je start op één van onze praktijkgroepen, namelijk: Corporate, Banking & Finance, Investment Management, Real Estate, Competition & Regulatory, Litigation & Risk Management of Employment & Benefits. Na ongeveer anderhalf jaar wissel je naar een andere praktijkgroep. Waarom wij dit doen? Zodoende leer je zowel de transactie- als de procespraktijk kennen, waarna je een weloverwegen keuze kunt maken waar jouw passie ligt.

Daarnaast wordt veel nadruk gelegd op de ontwikkeling van zowel jouw vaktechnische als jouw ondernemende kwaliteiten. Zo start je met de Loyens & Loeff Introduction Academy en daarna start je met de Lawyers Academy. Hierin leer je gedurende twee maanden de basisvaardigheden van een professionele advocaat. Daarnaast volg je de beroepsopleiding van de NOVA en werk je aan rechtsbijstandszaken om proceservaring op te doen en je benodigde punten te behalen. Ook neem je deel aan de Law Firm School, een unieke samenwerking van de 16 grootste advocatenkantoren van ons land.

Dit ga je doen als advocaat-stagiaire

 • Je werkt zelfstandig en in teamverband aan interessante zaken en onderhoudt het contact met de cliënt.
 • Je werkt op het allerhoogste niveau mee aan uitdagende en complexe transacties en geschillenbeslechting.
 • Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen, je creativiteit te ontplooien, maar wij vragen je ook om eigen verantwoordelijkheid te nemen; uiteraard onder een uitstekende begeleiding.

Deze vacature is echt iets voor jou, want jij

 • Beschikt over uitstekende spreek- en schrijfvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.
 • Bent resultaatgericht, staat voor kwaliteit- en cliëntgericht, consciëntieus en een teamspeler.
 • Naast jouw juridische kwaliteiten en analytisch vermogen, durf je verder te kijken en mee te denken wat de beste (praktische) oplossing is voor je cliënt.

Hier ga je werken als advocaat-stagiaire in Amsterdam/Rotterdam

Loyens & Loeff is een van origine Nederlands kantoor met de grootste full service praktijk van Nederland. Je werkt nauw samen met de fiscale en notariële praktijk aan complexe en uitdagende vraagstukken voor cliënten die behoren tot de top van het bedrijfsleven. Je bent omringd door een groot aantal gedreven professionals in een dynamische werkomgeving waar jouw werk geen dag hetzelfde is.

Dit bieden wij je

 • Een moderne, informele en internationale werkomgeving.
 • Goede doorgroeimogelijkheden en een ruim aanbod aan interne trainingen en opleidingen.
 • Een volle maand vakantiegeld en een feestdagenuitkering in december.
 • Een iPhone, een fietsregeling en een auto leaseregeling.
 • Uitstekende extra’s zoals: korting op een sportabonnement en gratis fruit op het werk.
 • Onze vestigingen zijn goed bereikbaar met het OV.

Wie zijn wij?

Loyens & Loeff is een onafhankelijke aanbieder van juridische diensten waar fiscalisten, advocaten en notarissen samenwerken aan geïntegreerde dienstverlening op het gebied van recht in de Benelux en Zwitserland. Zowel grote en middelgrote, nationaal en internationaal opererende ondernemingen als particulieren worden op juridisch gebied ondersteund. Wereldwijd werken er 1500 medewerkers waarvan ruim 850 fiscalisten, advocaten en notarissen in 6 kantoren in de thuismarkt en in 8 vestigingen in de belangrijkste financiële centra in Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Solliciteer op deze advocaat-stagiair(e) plek in Amsterdam/Rotterdam

Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘apply'. Voor de sollicitatie ontvangen wij graag een motivatiebrief, cv, ongeschoonde cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen. Vragen over het proces kun je stellen aan Tim Voogd (recruiter) of Sjifra de Vries (recruiter).

Sjifra.de.Vries@loyensloeff.com
+31205785184
+31682419791

Tim.Voogd@loyensloeff.com
+31205785076
+31682668346

Verenigingenweb
Cancel