HoofdsponsorTrip logo

Kandidaat-notaris

Loyens & Loeff

Sector
Notariaat
Locaties Nederland
Amsterdam
Vangt aan op
29-03-2021
Duurt tot
11-03-2022

Loyens & Loeff heeft het grootste notariaat van Nederland. Dat betekent dat je bij ons omringd wordt door een groot aantal professionals met elk hun eigen specialisme en mate van senioriteit. Oftewel: een ontzettend leerzame werkomgeving.

De ene keer assisteer je bij een grote vastgoedtransactie, waarbij je de aandelen van de verkopende partij naar de koper overhevelt. Het moment daarop help je een kleine start-up met de financiering door aandelen te verdelen tussen de oprichters en de investeringsmaatschappij.

 "Je werkt hier niet voor de bakker om de hoek, maar voor grote multinationals waarover je elke dag in de krant leest"

Als kandidaat-notaris bij Loyens & Loeff werk je aan complexe en uitdagende vraagstukken voor cliënten die behoren tot de top van het bedrijfsleven. Jouw collega’s zijn gepassioneerd, gedreven en altijd op zoek naar mogelijkheden om zowel professioneel als persoonlijk te blijven groeien. Daarbij zijn wij sterk in het creëren en benutten van nieuwe kansen waardoor ons kantoor in beweging blijft en het werk nooit hetzelfde is. Je komt in een omgeving waarin op hoog juridisch niveau wordt samengewerkt met zowel advocaten als fiscalisten. Je komt te werken binnen één van onze praktijkgroepen, namelijk:

  • Corporate;
  • Real Estate;
  • Family Owned Business & Private Wealth.

Wanneer je als kandidaat-notaris start begin je met de Loyens & Loeff Introduction Academy. Na afloop van deze introductie ga je jouw eigen vakgebied verkennen. Daarnaast volg je de beroepsopleiding verzorgd door de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB). Verder is er volop aandacht voor interne opleiding 

Solliciteren?

Ben jij (bijna) klaar met je master notarieel recht? Solliciteer dan voor de functie van kandidaat-notaris. Voor de sollicitatie ontvangen wij graag een motivatiebrief, cv, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen. De motivatiebrief kan je richten aan Florentine Pahud.  De motivatiebrief kan je richten aan Tim Voogd of Sjifra de Vries. Voor vragen kan je contact opnemen met Tim Voogd of Sjifra de Vries via onderstaande geggevens

Sjifra.de.Vries@loyensloeff.com
+31205785184
+31682419791

Verenigingenweb
Cancel