Hoofdsponsor

Student-stage Financial Markets 

Simmons & Simmons

Sector
Advocatuur
Locaties Nederland
Amsterdam

Wil jij meewerken aan grote internationale financieringen en transacties met bekende financiële instellingen zoals banken, pensioenfondsen en vermogensbeheerders? Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van een jong, enthousiast team en samen te werken met onze internationale collega's in o.a. London, Frankfurt en Hong Kong? 

Ben jij

  • ambitieus, analytisch en juridisch sterk en nauwkeurig?
  • een echte teamplayer?
  • geïnteresseerd in goederen-, faillissements-, verbintenissen en vennootschapsrecht met een internationaal tintje?
  • communicatief sterk in woord en geschrift, in zowel Nederlands als Engels?

Dan zijn we bij onze Financial Markets praktijk op zoek naar jou!

Als student-stagiair of werkstudent doe je jurisprudentie- en literatuuronderzoek, assisteer je bij internationale financieringen en transacties (o.a. het opstellen van transactiedocumentatie, besluiten en opinies), woon je calls met cliënten en collega's bij en doe je natuurlijk nog allerlei andere interessante klusjes. Daarnaast neem je deel aan wekelijkse jurisprudentie- en know-how lunches met het team en ben je uiteraard welkom bij alle sociale activiteiten van het kantoor.

Eerst even kennismaken? Dat kan altijd! Neem vooral contact op met onze recruiter Susannah Vromans (contactgegevens onderaan deze vacature) en kom een keertje koffie drinken met één van onze associates.

Direct solliciteren mag natuurlijk ook. Klik dan op "Solliciteer" om je CV, motivatiebrief, ongeschoonde cijferlijsten (bachelor en master) en eventuele stagebeoordelingen te uploaden en naar ons te verzenden. Daarna hoor je van ons of je wordt uitgenodigd op gesprek. Als je solliciteert voor een werkstudentschap volgt er na een succesvol gesprek nog een assessment.

Meer weten?

Neem contact op met onze recruiter Susannah Vromans via 0620573980 of susannah.vromans@simmons-simmons.com .

Verenigingenweb
Cancel