Hoofdsponsor

Advocaat-stagiaire Zorg

AKD advocaten notarissen belastingadviseurs

Sector
Advocatuur
Locaties Nederland
Rotterdam

Advocaat-stagiaire Zorg

AKD is een van de vijf grootste advocatenkantoren in Nederland, met een stevige footprint in de Benelux. De Branchegroep Zorg behoort tot de top van Nederland.

Wij zijn op zoek naar een Advocaat-stagiaire Zorg (fulltime, 40 uur per week) voor onze vestiging in Amsterdam.
Wat ga je doen?
De Branchegroep Zorg werkt vooral voor zorgaanbieders, brancheorganisaties, producenten van hulpmiddelen, farmaceutische bedrijven en medisch specialisten. Vraagstukken waar jij aan gaat werken gaan over bijvoorbeeld fusies en overnames in de zorg, governance in de zorg, contracten en geschillen met zorgverzekeraars, geneesmiddelen en medische hulpmiddelen, privacy van patiënten en kwaliteit van de zorg. Je werkt in teamverband, zowel binnen de Branchegroep Zorg als met andere disciplines binnen AKD.  

Je krijgt dus te maken met alle facetten van zaken en cliënten binnen onze Branchegroep Zorg. Wij vinden samenwerking belangrijk en vormen een vrolijk en hecht team waarin plezier en humor erg belangrijk is. 

AKD biedt je alle ruimte om je verder te specialiseren en je talenten te ontwikkelen. Daarvoor bieden we je hoogwaardige opleidingen, onder andere via ons eigen opleidingshuis AKDMY.

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een talentvolle starter met uitstekende juridische en intellectuele kwaliteiten die zijn of haar carrière wil starten in de advocatuur op het gebied van het recht in de zorg. De volgende punten zijn op jou van toepassing:
• Jij bent (bijna) afgestudeerd in het Nederlands recht (WO) met bovengemiddeld goede cijfers;
• Ervaring met gezondheidsrechtelijke vraagstukken is een pré, maar belangstelling voor de sector is veel belangrijker;
• Je bent leergierig en je hebt een brede belangstelling voor het recht, waardoor je nieuwe rechtsgebieden makkelijk eigen maakt;
• Je bent sociaal goed onderlegd, dat blijkt bijvoorbeeld uit nevenactiviteiten gedurende jouw studie.

Laten we kennismaken!
Ben je geïnteresseerd in deze diverse en uitdagende functie? Dan ontvangen we graag jouw CV, motivatiebrief, cijferlijsten en (eventuele) stagebeoordelingsformulieren. Wil je meer weten over deze vacature of over ons kantoor, neem dan contact op met Ingmar Kamman, Recruiter. T: +316 46405380 of E: recruitment@akd.eu. 

Over AKD
AKD is een full-service Benelux-kantoor met ruim 450 advocaten, fiscalisten, notarissen en business support in België, Nederland en Luxemburg. Je wordt onderdeel van de vakgroep Overheid & Onderneming waarin ruim 40 partners, advocaten, paralegals en juridisch medewerkers zich bezighouden met onder andere bestuursrecht en omgevingsrecht. 

Diversiteit en inclusiviteit
AKD is een omgeving waar je jezelf kunt zijn en het beste uit jezelf kunt halen. De advocaten, fiscalisten, notarissen en support van tegenwoordig zijn diverser dan ooit. Wij zijn een kantoor dat ruimte biedt aan diversiteit en inclusiviteit, en vinden het belangrijk om onze talenten te laten groeien.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (op basis van het juridisch screeningsprofiel) maakt deel uit van de procedure.

Verenigingenweb
Cancel