Hoofdsponsor

Freshfields Bruckhaus Deringer

Website
https://www.freshfields.com/
Focus
Arbeidsrecht, Civiel recht, IT-recht, Insolventierecht, Mededingingsrecht, Europees recht, Intellectueel Eigendomsrecht, Ondernemingsrecht, Vastgoed, Tax, Corporate, Procespraktijk, M&A, Arbitrage , Banking & Finance
Sector
Advocatuur, Notariaat, Fiscaal
Locaties Nederland
Amsterdam
Locaties Wereldwijd
Europa, Azië, Noord-Amerika, Midden-Oosten
Bedrijfsomvang
50 - 100

Over Freshfields Bruckhaus Deringer

OVER FRESHFIELDS BRUCKHAUS DERINGER

Wie zijn wij?

Freshfields Bruckhaus Deringer geldt wereldwijd al jaren als één van de meest toonaangevende internationale advocatenkantoren. Achter dit predicaat gaat een wereld schuil waarin getalenteerde professionals werken aan complexe zaken. Cliënten schakelen ons in voor juridische dienstverlening op het allerhoogste niveau. Wij zijn ambitieus en op zoek naar mensen die niet tevreden zijn met 90%, maar juist die extra stap willen zetten voor het beste resultaat.

Freshfields Amsterdam: groot en klein tegelijk

Wereldwijd werken bij ons meer dan 2.800 juristen. In Amsterdam zijn wij met ruim 80 advocaten, fiscalisten en (kandidaat-)notarissen een internationaal en overzichtelijk kantoor. Wij streven er niet naar om de grootste te zijn, maar de allerbeste, met behoud van onze huidige omvang.

Praktijkgroepen

Onze praktijkgroepen richten zich op de advies-, transactie- en procespraktijk ten behoeve van nationale en internationale ondernemingen, financiële instellingen en investeerders. Freshfields Amsterdam heeft de volgende acht praktijkgroepen, die nauw met elkaar samenwerken:

  • Global Transactions – Corporate
  • Global Transactions – Finance
  • Global Transactions – Notariaat
  • Antitrust, Competition and Trade (ACT)
  • Dispute Resolution (DR)
  • People & Reward (P&R)
  • Intellectual Property / Information Technology (IP/IT)
  • Tax

Wat kun je verwachten? Excellent, and not too serious?

Kiezen voor Freshfields betekent kiezen voor een uitdagende werkomgeving. Freshfields ontmoet graag getalenteerde, nieuwsgierige en gedreven rechtenstudenten met een ‘global mindset’. Bijna net zo essentieel als vakkennis en professionaliteit vinden we een gezonde dosis relativeringsvermogen en ‘sense of humour’ , want wij hechten veel waarde aan een plezierige en informele werksfeer. Vandaar ons favoriete selectiecriterium: ‘excellent, and not too serious’.

Student-stage

Een student-stage is de ideale oriëntatie. We streven ernaar om je tijdens de student-stage zo goed mogelijk kennis te laten maken met ons kantoor, onze mensen en het werk wat we doen. Als student-stagiair zul je terechtkomen op één specifieke praktijkgroep. Als student-stagiair zul je twee maanden volledig meedraaien in de dagelijkse praktijk. Dit betekent dat je adviezen, processtukken, notities en correspondentie voorbereidt. Ook zul je deelnemen aan interne opleidingsactiviteiten en, als de mogelijkheid zich biedt, meegaan naar besprekingen en zittingen. Zo krijg je een goed beeld van de aard en inhoud van het werk.

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden of wil jij meer weten over Freshfields? Meld je dan aan voor een van onze evenementen of solliciteer direct voor een stage op onze website www.werkenbijfreshfields.com. Heb je andere vragen, neem dan contact op met onze Graduate Recruiter Marije van der Schans (T +31 (0)20 4857517 | E marije.vanderschans@freshfields.com).

Verenigingenweb
Cancel