HoofdsponsorTrip logo

Kandidaat-notaris Familierecht

Dirkzwager legal & tax

Sector
Notariaat
Locaties Nederland
Regio Oost-Nederland, Regio Zuid-Nederland
Vangt aan op
29-03-2021
Duurt tot
28-03-2022

Wij zoeken een enthousiaste, bij voorkeur gevorderd, kandidaat-notaris (3-6 jaar) voor de sectie Personen & Familierecht in Arnhem.

Wat ga je doen?

Je gaat als kandidaat-notaris aan de slag op het gebied van het Personen & familierecht. Je gaat je dagelijks bezig houden met estate planning, waaronder het adviseren over (levens)testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten en schenkingen. Ook het afwikkelen van complexe nalatenschappen behoort tot jouw aandachtsgebied. Jouw werkzaamheden bestaan uit het voeren van besprekingen (al dan niet via beeldbellen) en het oplossen van juridische vraagstukken.

Waar ga je werken?
Een belangrijk deel van onze praktijk is gerelateerd aan het ondernemingsrecht, waardoor wij naast vermogende particulieren ook veel ondernemers bij staan met hun persoonlijke juridische vraagstukken.

Een goed advies geven doen we niet alleen, maar met een gespecialiseerd team van collega’s binnen en buiten onze sectie. Dat maakt het werken bij Dirkzwager zo aantrekkelijk. Iedereen heeft zijn eigen expertise. Door deze expertises te combineren kunnen wij het beste eindresultaat voor de cliënt bieden. Het is mooi om daar onderdeel van uit te mogen maken. Bovendien trekt het cliënten aan met complexe vraagstukken, waardoor het werk altijd anders en uitdagend blijft.

We zijn een ambitieus kantoor waar met plezier wordt gewerkt en waar we trots zijn op waar wij staan.

Er wordt een mooi salaris geboden en Dirkzwager staat er om bekend op alle fronten een hele goede werkgever te zijn. Thuiswerken en/of part time werken behoort tot de mogelijkheden. Klik hier voor de overige arbeidsvoorwaarden en de sollicitatieprocedure.

Je gaat onderdeel uitmaken van de groep Personen & Familierecht, die nauw gerelateerd is aan het Ondernemingsrecht.

Als zelfstandig werkend kandidaat-notaris geef je advies aan cliënten, waarbij nauw overleg mogelijk is binnen een team van enthousiaste (kandidaat)notarissen, advocaten en fiscalisten.

Je krijgt uiteraard de nodige begeleiding en er bestaan allerlei mogelijkheden tot opleiding, zowel intern als extern.   

Wie ben jij?
Je hebt bij voorkeur enige ervaring als kandidaat-notaris in het Personen & Familierecht. Jij bent toe aan een nieuwe uitdaging. Je bent analytisch en tactisch sterk. Je hebt een commerciële en ondernemende instelling. Je bent zelfstandig, besluitvaardig en communicatief sterk. Je vindt het leuk om in teamverband te werken met andere enthousiaste professionals binnen en buiten kantoor. 

Interesse?
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Ineke Meuwese, toegevoegd notaris Personen & familierecht. Je bereikt Ineke op telefoonnummer: 026-365 55 68 (tijdens kantooruren) of 06-21285278 (ook na kantooruren). Wil je van een jonge collega horen hoe het werken bij Dirkzwager bevalt, neem dan contact op met Anne Laarhuis, kandidaat notaris, tevens te bereiken op telefoonnummer: 026-365 55 68.

Verenigingenweb
Cancel