HoofdsponsorTrip logo

Advocaat-medewerker Letselschade

Damsté advocaten - notarissen

Sector
Advocatuur
Locaties Nederland
Regio Oost-Nederland
Locaties Wereldwijd
Europa

Wegens uitbreiding van onze sectie letselschade zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met een afgeronde WO-opleiding Nederlands recht en aantoonbare ervaring in de letselschadepraktijk.  

Wat ga je doen?

Je voert de discussies met verzekeraars en wederpartijen over de aansprakelijkheid voor ongevallen, medische fouten, mishandelingen e.d. Je beoordeelt de aan jou toevertrouwde dossiers op hun feitelijke en juridische merites, verzamelt relevant feitenmateriaal en voert schikkingsonderhandelingen. Ook schrijf je actuele bijdragen voor onze eigen website en blogs over onderwerpen die met onze sectie verbonden zijn.

Waar kom je te werken?

Onze sectie letselschade is gevestigd in Enschede en bestaat uit 3 ervaren advocaten, 3 advocaat-stagiairs en 4 juridisch medewerkers, die worden ondersteund door 3 secretaresses. De sectie is in de afgelopen jaren fors uitgebreid. Wij zijn gewend om met elkaar te sparren en samen te werken, zowel binnen de sectie letselschade alsook met de andere secties van Damsté.

Wie zoeken wij?

Je bent een gedreven, ambitieuze en vindingrijke persoonlijkheid. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve eigenschappen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent woonachtig in de regio Twente of bereid om hier naar toe te verhuizen. Een LSA opleiding strekt tot aanbeveling, maar mocht je hier niet over beschikken dan stimuleren wij jou om deze specialisatie opleiding te volgen.

Wat mag je van ons verwachten?

We doen veel aan kennisontwikkeling, onder andere via ons eigen opleidingsinstituut Damsté Opleidingen en het geven van lezingen aan (potentiële) klanten. Onze medewerkers worden gewaardeerd om hun vakkennis en betrokkenheid. Er heerst bij Damsté een prettige en informele werksfeer. Je kunt rekenen op goede begeleiding en de nodige inhoudelijke uitdaging.

Ga je bij Damsté werken, dan ontvang je een salaris afgestemd op je werkervaring, 25 vakantiedagen bij een volledige werkweek, een goede pensioenregeling en een mobiele telefoon van de zaak.

Geïnteresseerd in deze functie?

Of wil je meer weten over deze functie of ons kantoor? Neem dan contact op met Anne Harperink, manager personeel en organisatie of solliciteer direct via het sollicitatieformulier of e-mail.

Verenigingenweb
Cancel