Hoofdsponsor

Student-stagiair Notariaat

Bird & Bird

Sector
Notariaat
Locaties Nederland
Den Haag

Student-stagiair Notariaat

Voor ons kantoor in Den Haag zijn wij op zoek naar een student-stagiair Notariaat. Het Notariaat is onderdeel van de sectie Ondernemingsrecht.

De studentstage bij Bird & Bird duurt 2 maanden.  Tijdens deze periode leer jij onze internationale praktijk, onze aanpak en onze manier van werken kennen en maakt – zeker zo belangrijk – ook kennis met onze kantoorcultuur.

Als student-stagiair word je geplaatst op de kamer van een kandidaat-notaris die je begeleidt tijdens je stage. Je gaat direct aan de slag en werkt mee aan zaken op het gebied van internationale herstructureringsprojecten, fiscaal-efficiënte royaltystructuren en grensoverschrijdende fusies.

Ook ben je betrokken bij de start van nieuwe bedrijven zoals start-ups (vooral van technologisch georiënteerde bedrijven).

Zo krijg je goed beeld van de dagelijkse praktijk. Vanzelfsprekend ben je ook welkom bij jurisprudentie lunches, de interne cursussen (van de Bird Academy) en seminars voor cliënten die we regelmatig organiseren. De week wordt vrijdagmiddag afgesloten met een borrel in onze kantoorbar.

Profiel student-stagiair

  • Je zit in het laatste of voorlaatste jaar van je studie Notarieel recht en hebt bovengemiddelde studieresultaten voor de relevante vakken;
  • Naast je studie besteed je tijd aan nevenactiviteiten of (relevante) bijbanen;
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden, zowel in woord als in geschrift, ook in de Engelse taal;
  • Als student-stagiaire ben je leergierig, enthousiast, gedreven en ambitieus;

Ons aanbod
Als je stage komt lopen bij Bird & Bird ontvang je een stagevergoeding van Euro 700,- bruto per maand en vergoeden wij jouw reiskosten woon-werkverkeer op basis van openbaar vervoer 2e klasse tot een maximum van Euro 350,- netto per maand (indien je niet in het bezit bent van een ov-jaarkaart).

Woon je buiten de Randstad dan kun je ook voor kiezen om in plaats van de reiskostenvergoeding een bijdrage in de kosten voor huisvesting te ontvangen. De vergoeding bedraagt maximaal Euro 350,- netto per maand. De stage wordt afgesloten met een lunch met medewerkers van jouw sectie.

Vragen?
Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Ivette Engering (Recruitment manager) via telefoonnummer 070 353 8813.

SOLLICITATIEFORMULIER

Ivette EngeringRecruitment Manager

Tel: (070) 353 8813

Diversity and Inclusion

We streven naar een diverse en inclusieve samenstelling van onze teams. Diversiteit en inclusie gaan ons aan het hart en zijn onderdeel van onze bedrijfscultuur. Verschillende achtergronden en uiteenlopende ideeën zijn immers een verrijking voor onze organisatie en dat levert zichtbaar resultaat op. We moedigen sollicitanten die – om welke reden dan ook – een diverse achtergrond hebben daarom van harte aan te solliciteren.

Verenigingenweb
Cancel